Home Новини сучасних технологій Чутки про наступний смартфон OnePlus Nord

Чутки про наступний смартфон OnePlus Nord

0
Чутки про наступний смартфон OnePlus Nord

Чутки про наступний смартфон OnePlus Nord вже деякий час з’являються. Називатися він буде Nord N10 5G і рекламується як бюджетний смартфон за ціною до 400 доларів . Добре відомий інсайдер Макс Дж в черговий раз опублікував твіт, щоб підтвердити майбутній телефон через загадкове зображення пристрою.

Він має вигнуту задню частину із вирізом, що нагадує OnePlus 8T, у верхньому правому куті. Згідно з минулими чутками, телефон дебютує з чіпсетом Snapdragon 690 разом з 6 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ пам’яті. Також ми очікуємо 6,49-дюймовий AMOLED-дисплей із частотою оновлення 90 Гц та роздільною здатністю FHD +.

Камери повинні мати 64 Мп для основного зйомки, а також 8-мегапіксельний ультраширокий об’єктив та два 2-Мп датчики для макрозйомки та даних про глибину. Ємність акумулятора залишається невідомою, хоча список підтверджує, що слід очікувати проводової зарядки 18 Вт . З запуском OnePlus 8T позаду, ми можемо очікувати, що Nord N10 5G стане наступним пристроєм на радіолокаційному радарі OnePlus.

Рекомендуємо: Смартфон OnePlus 9 Вийде Раніше Запланованого.

Джерело:

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version