Реклама

Чи варто купувати смартфон Redmi Note 11 Pro 5G?

Останні Новини

Бренд Redmi вже давно став дуже популярним у світі. Він постійно випускає велику кількість моделей із чудовим співвідношенням ціни та якості. Усі телефони йдуть на операційній системі Android. Цього 2022 року вийшло аж чотири різні моделі. Усі вони мають початок назви із Redmi Note 11. Сьогодні мова піде саме про Redmi Note 11 Pro 5G. Він має вищу ціну порівняно з іншими телефонами, але так само повинен мати і кращі характеристики. Чи вартий він своїх грошей, чи ні, сьогодні і поговоримо.

Поговоримо спочатку про саме головне – програмне забезпечення. Дана модель смартфона на Android 11 з інтерфейсом MIUI 13. В цьому є свої плюси та мінуси. Сама робота доволі швидка, можливо це через частоту оновлення 120 Гц. Також є багато оновлень та функцій якими не можуть похвалитись деякі моделі. Для ігроманів теж є гарні новини, адже тут наявний спеціальний ігровий режим. Із мінусів, це величезна кількість додатків, які автоматично завантажені на смартфон. Кому вони не потрібні, їх звісно можна видалити.

Цікаво: Прем’єри Redmi Note 11 в Росії не буде.

Чи варто купувати смартфон Redmi Note 11 Pro 5G?
Офіційний тизер смартфона Redmi Note 11 Pro 5G

Тепер поговоримо про процесор і акумулятор. Процесор стоїть Snapdragon 695 5G. Він нормально справляється із усіма звичайними задачами, але він не є потужним. Якщо на смартфоні виконувати якісь складні завдання або ж грати у потужні ігри, то можна помітити як пристрій перегрівається та починає гірше працювати. З одного боку це не дивно, бо дана модель процесора не призначена для потужної роботи. Звісно є свої плюси, такі як підтримка 5G.

Щодо акумулятора, то він тут трохи меншу має ємність, ніж у попередніх моделях, але не дивлячись на це, батарея довго тримає заряд без додаткової підзарядки, а також дуже швидко відновлюється. 50 хвилин вистачає для повного заряду з нуля. Самі виробники прогнозували ще швидше відновлення, але і так це непоганий результат.

Наступним важливим елементом є камера, особливо для любителів збирати спогади. Вона тут дійсно розчаровує хоча б тим, що не відрізняється від старішої моделі, а одна з них взагалі гірша. Таке практично ніколи не зустрічається. Отож, основна камера на 108 Мп. Якщо використовувати на повну, то знімки будуть не зовсім хороші, а в нічний час доби взагалі неякісні. Тому краще фотографувати на 12 Мп. Тоді буде чітка картинка, гарна передача кольорів, світло та баланс білого. Пам'ятайте, не від кількості мегапікселів залежить якість фото, а від їх розміру. Плюсом є нічний режим та надширококутна камера на 8 Мп.

Цікаво: Неперевершений Redmi Note 11S, дата виходу та його особливості.

Відео взагалі розчарувало любителів даного бренду. Справа в тому, що камера дає можливість знімати в якості 1080р з швидкістю 30 кадрів в секунду. Це гірший результат, ніж в попередній моделі. Швидше за все, у цьому винний процесор, але він дозволяє робити кращу якість, а виробники про це не потурбувались.

Наступне, це екран та звук. Екран тут дійсно перевага. Він має розмір 6,67 дюйма, що досить не мало. Окрім цього показує гарну чітку картинку з чудовим освітленням. Також дисплей має частоту оновлення 120 Гц, але не для всіх програм. Є такі, що не підтримують дану частоту. Користувач може сам при бажанні встановити іншу частоту для збереження заряду наприклад. Є декілька приємних несподіванок - стереозвук та місце для навушників, хоча друге вже давно пропало із багатьох телефонів.

Цікаво: Що краще вибрати: POCO M4 Pro чи Redmi Note 11?

Чи варто купувати смартфон Redmi Note 11 Pro 5G?
Смартфон Redmi Note 11 Pro 5G в синьому кольорі

Стереозвук зазвичай наявний лише в дорогих моделях, але виробник цим не знехтував і зробив його доступним в Redmi Note 11 Pro 5G. Якщо ви хочете послухати музику чи відео в навушниках, то є для них роз'єм. Це великий плюс.

Ну і останнє – дизайн телефона. Він тут на любителя, з однієї сторони різкі зрізи як в iPhone, це гарно. А з другої – матова задня панель та камери, одна з яких більше виступає за інші. Цей дизайн може і не поганий, але став рік тому застарілим. Тому можна було вигадати щось інше. Також не всім підходить розмір, дехто вважає його завеликим для користування однією рукою. Добре, що виробники кладуть в кожну коробку чохол. Це стає маленьким бонусом.
Ціна на дану модель становитиме майже 400$ (в залежності від об'єму пам'яті).

Отож, в даному смартфоні є багато плюсів та мінусів. З однієї сторони є багато цікавих функцій, які відповідають ціні, а з іншої, недоліки, які змушують сумніватись. Тому, перш ніж придбати дану модель, варто порівняти її з іншими та оцінити усі можливості, а також порівняти ціни.

Також нещодавно було представлено бюджетний смартфон Redmi, який стане хорошою альтернативою дорогим Samsung.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, як захиститися від шахраїв за допомогою віртуальної картки Приватбанк

У попередній статті, для уникнення неприємних ситуацій із прив’язкою своєї банківської картки, ми рекомендували використовувати віртуальну банківську картку. Зараз...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -