Реклама

Що краще вибрати: POCO M4 Pro чи Redmi Note 11?

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Redmi Note 11 нещодавно показали в Китаї, але в світі його будуть продавати трохи не таким. А от POCO M4 Pro вже продається і це копія Redmi Note 11. Тяжко розібратись у цьому всьому? Ми все пояснимо нижче і ви зможете визначитись, що ж придбати собі.

Розпочнемо з того, чим відрізняються телефони серії Redmi Note 11 в Китаї від тих, що будуть продаватись в світі.

Головною відмінністю є процесор. В китайському варіанті стоїть процесор від Mediatek, а в світовому - Snapdragon. Якщо говорити про потужність, то друга версія звісно більше вам сподобається, вона і більше балів набрала по AnTuTu. Але для повсякденного користування кращим варіантом буде китайська версія.

Цікаво: POCO F3 vs POCO X3 GT. Який смартфон краще?

Якщо порівнювати по цьому критерію POCO M4 Pro і Redmi 11 Pro, то краще обирати перший смартфон. Хоча, екран в глобальній версії Redmi 11 Pro значно кращий.

Смартфони Redmi 11 Pro і Pro+ мають деякі відмінності в акумуляторі. В другій моделі він трохи слабший. Але час зарядки в ньому значно менший. Беручи до уваги всі характеристики, то найкращим смартфоном буде Redmi Note 11 Pro в глобальній версії. У ньому хороший процесор, батарея тримає доволі довго і користуватися можна декілька років. До речі, оновлюється він теж стільки ж часу.

Якщо ж говорити про POCO M4 Pro чи Redmi Note 11, то краще брати перший, але в кожного свій смак і це лише наша думка.

Також нещодавно було названо причини такої популярності смартфона POCO X3 Pro серед українців.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Кнопковий Nokia 6300 4G зберіг добре знайомий дизайн

Минулого тижня ми писали про те, що легендарні Nokia 6300 і Nokia 8000 повертаються. Пізніше була інформація про деякі...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -