Реклама

З’явилося живе фото 120Гц екрану Redmi Note 9

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

З’явилося живе фото 120Гц екрану Redmi Note 9. Ще однією родзинкою смартфона стане те, що він буде оснащений 108-мегапіксельним сенсором Samsung ISOCELL HM2.

У китайській соціальній мережі Weibo опублікували фотографію РК-екрану нового смартфона лінійки Redmi Note 9, який повинен бути представлений вже в цьому місяці.

З'явилося живе фото 120Гц екрану Redmi Note 9

Інсайдер, який опублікував фотографію, підтвердив, що екран нового смартфона Redmi Note 9 підтримує частоту оновлення зображення 120 Гц і частоту опитування сенсорного шару 240 Гц. Фронтальна камера розташовується в центральній верхній частині екрану.

Крім того, ще однією родзинкою смартфона стане те, що він буде оснащений 108-мегапіксельним сенсором Samsung ISOCELL HM2. Високопродуктивна версія серії Redmi Note 9 може бути оснащена однокристальної системою Qualcomm Snapdragon 750G, а стандартна версія може отримати SoC MediaTek Dimensity 720. Крім того, старша версія також підтримує швидку зарядку потужністю 33 Вт.

Всього виробник планує представити ще три моделі Redmi Note 9.

Читайте також: Redmi За Одну Хвилину Продали Більше 100 000 Смартфонів K30S

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Смартфон iPhone 11 Pro і iOS 14 зламали за 10 секунд

Смартфон iPhone 11 Pro і iOS 14 зламали за 10 секунд. Переможці змагання отримали по 180 000 доларів. Також...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -