Реклама

Чи захочуть українці ділитися особистою інформацією з Facebook після нещодавніх погроз?

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Останнім часом, компанія Facebook весь час знаходиться в центрі міжнародних скандалів. Спочатку були різноманітні інциденти, які стосувалися зливу персональної інформації постороннім компаніям, потім були витоки даних для входу в соціальну мережу, після цього з’явилися скандали навколо нової політики конфіденційності WhatsApp і на кінець конфлікт з компанією Apple, яка змінила свою політику стосовно додатків в AppStore. Стосовно конфлікту з Apple, то яблучники ввели в iOS14 нову функцію, за допомогою якої можна заборонити відстеження користувачів додатками. Тепер, кожен додаток, повинен просити дозвіл на відстеження та збір інформації про власника пристрою Apple. Відповідно, якщо вас таке не влаштовує, ви просто забороняєте цьому додатку це робити і все. Персоналізовану рекламу вам вже ніхто не буде показувати.

Велика ймовірність, що кількість заборон на відстеження виявилася настільки великою, що Facebook пішли в напад і почали прямим текстом погрожувати своїм користувач платними сервісами, а саме платною соцмережею Facebook, Instagram та месенджером WhatsApp. Логічне запитання: Чи захочуть українці ділитися особистою інформацією з Facebook після нещодавніх погроз?

Чи захочуть українці ділитися особистою інформацією з Facebook після нещодавніх погроз?

Цілком ймовірно, що не захочуть, оскільки Facebook почав справді агресивно вести себе по відношенню до своїх користувачів. Прикладом може стати нещодавня політика конфіденційності у WhatsApp, яку приймуть вже в найближчі тижні. Нова політика конфіденційності WhatsApp перероблена таким чином, що WhatsApp зможе ділитися більшою кількістю інформації про своїх користувачів із Facebook. Вони, в свою чергу, планують використовувати отриману інформацію для персоналізованої реклами.

Так це буде чи ні — невідомо, але в найближчі тижні ми й так дізнаємося більше подробиць стосовно цього. Також рекомендуємо ознайомитися із нашим останнім матеріалом, де описано дії WhatsApp по відношенню до тих користувачів, які відмовляються приймати нову політику конфіденційності.

Так ось, проведемо невелике голосування і дізнаємося, чи дозволять українці стежити компанії Facebook за ними в однойменній соціальній мережі, в Instagram та WhatsApp.

Ви дозволите Facebook збирати про вас інформацію?

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Realme випустить смартфон C15s в найближчий час

Як повідомляється, Realme випустить смартфон C15s в найближчий час, протягом найближчих двох-трьох днів. Раніше його називали виданням Realme C15 Qualcomm. Припускають, що RMX2195, який...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -