Реклама

Чим Wi-Fi 7 буде кращий за Wi-Fi 6?

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

В сучасному світі людям все менше потрібні комп’ютери, адже вони можуть все робити через смартфон. Що стосується пошуку інформації, передачі файлів великих розмірів та перегляду відео/фільмів, то у цьому допомагає Wi-Fi. Зараз всі користуються стандартом Wi-Fi 6, але скоро швидше за все стане доступний новий стандарт Wi-Fi 7. Його розробляють MediaTek та Qualcomm. Що ж нового і кращого очікувати від мережі?

На даний момент проводяться різні тести нового Wi-Fi. І вже стало зрозуміло, що він буде в два рази швидший, ніж попередній, затримка знизиться на 50%, а також у два рази збільшиться пропускна спроможність.

Цікаво: Відомо, як вибрати WI-FI-роутер, щоб Інтернет-мережа працювала стабільно, швидко та безперебійно.

Окрім переваг, які зазначені вище, є ще декілька. Наприклад, Wi-Fi 7 даватиме можливість з'єднуватись на різних частотних діапазонах. Також буде доступне дублювання ширини каналу до 320 МГц. Якщо говорити про швидкість, то вона максимум буде 46 Гбіт/с, хоча насправді трохи нижча - 40 Гбіт/с. Це дуже чудові результати, бо у Wi-Fi 6 швидкість 9,6 Гбіт/с. Різниця помітна усім, чи не так?

Wi-Fi 7 від MediaTek та Qualcomm буде доступний не раніше, ніж в 2023 році, а наступні продукти взагалі в 2024-2025 роках.

Також нещодавно спробували вирішити, чи Wi-Fi 6 краще, чи все ж таки можна залишити для користування минулі його версії.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

MagicBook Pro 2020 надходить у продажі

MagicBook Pro 2020 Ryzen Edition надходить у продажі в Китаї. Уже і ціна визначена, в залежності від доступних варіантів,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -