Реклама

Cмартфон Samsung Galaxy S21 отримає найшвидшу оперативну пам’ять

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні з’явилася інформація, що смартфон Samsung Galaxy S21 отримає найшвидшу оперативну пам’ять. Такою інформацією поділився портал phonearena. Мова йде про те, що смартфони galaxy S21, які отримають 16Гб чіпи оперативної пам’яті LPDDR5 з використанням 10-нанометрового тенологогічного процеса третього покоління класа 1z.

Cмартфон Samsung Galaxy S21 отримає найшвидшу оперативну пам'ять

В компанії цю інформацію підтвердили та додали, що “відкрито нову виробничу лінію на підприємстві в Кореї, щоб розпочати масове виробництво нової оперативної пам’яті”.

Віце-президент компанії по продуктах та технологіях DRAM Джунг Бе Ли (Jung-bae Lee) заявив, що “нова оперативна пам’ять відкриє нові двері для розробників та виробників смартфонів”.

Також в Samsung запевняють, що оперативна пам’ять буде пропонувати найвищу швидкість та максимальний об’єм. Пам’ять LPDDR5 дозволить передавати дані зі швидкістю 6400 Мбіт/с, що являється на 16% швидше, ніж память LPDDR5, яка встановлена в смартфоні Galaxy Note20.

Новинка також буде на 30% тоншою, що відповідно буде займати менше місця під корпусом смартфона. Вперше вона буде використовуватися на смартфонах Galaxy S21 і ймовірно, що вона з’явиться в перших флагманських смартфонах інших виробників.

Рекомендуємо: Компанія Samsung Відмовляється Від Своїх Смартфонів Galaxy Note.

Джерело: Phonearena

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо причину поганої мережі та мобільного інтернету на природі

З настанням теплої пори року усі ми плануємо виїзди в ліс для відпочинку. І саме відпочиваючи на природі, в...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -