Реклама

Оголошена дата запуску серії Galaxy Note 20

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Samsung запускає нову серію Galaxy, і відбудеться це у серпні. Уже є інформація про назву найкращої моделі – Galaxy Note 20 Ultra. Наскільки це так, ми дізнаємось уже після виходу. Окрім цього, уже оголошена дата запуску серії Galaxy Note 20 — це буде 5 серпня. Основна інформація надійшла від користувача Jimmy is Promo. Він поділився фото нового Galaxy Note 20 Ultra у Twitter.

Отож, що ми бачимо з фото. Смартфон глянцевого чорного кольору, екран з супер тонкими рамками та виглядає досить вигнутим. А також, розмір отвору під камеру зменшився, що виглядає краще. На задній панелі розташована потрійна камера, одна з них, швидше за все, є перископним зум-об’єктивом. Також тут розташований спалах та ще один датчик. З правого боку корпусу Note 20 Ultra розташована кнопки живлення та гучності. Для зарядки використовується порт USB-C, а зліва від нього знаходиться динамік та S-Pen.

Щодо технічних характеристик, то можемо говорити про 6,87-дюймовий QHD екран з частотою оновлення в 120 Гц. Працювати смартфон буде на Snapdragon 865+SoC. Камера швидше за все бути 108 Мп та буде підтримувати до 50х зуму. А також очікуємо 12 Гб оперативної пам’яті та 4500 мАг акумулятора.

На даний момент, нам залишається лише чекати 5 серпня для підтвердження представленої інформації.

Рекомендуємо: Samsung Випустить Смартфон З Великим Акумулятором.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Apple вирішив конкурувати з Spotify

Компанія Apple старається максимально розширити список своєї продукції, як гаджетів, так і різноманітних додатків і тому подібне. На це...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -