Home Новини сучасних технологій Cyberpunk 2077 для iPhone показала кращі результати, ніж на PlayStation

Cyberpunk 2077 для iPhone показала кращі результати, ніж на PlayStation

0
Cyberpunk 2077 для iPhone показала кращі результати, ніж на PlayStation

Гра Cyberpunk 2077 для iPhone показала кращі результати, ніж на PlayStation. За такий результат, повинні дякувати компанії Google за їхній хмарний сервіс Stadia. Нагадуємо, що кілька днів тому компанія Google запустила бета-тестування хмарного ігрового сервісу Google Stadia для для мобільних пристроїв Apple. В результаті, на iPhone і iPad стало можливо зіграти в «повноцінну» Cyberpunk 2077.

Як виявилося, викликала грандіозний скандал в мережі Cyberpunk 2077 «йде» на iPhone і iPad за допомогою Google Stadia помітно краще, ніж на ігрових приставках минулого покоління – PlayStation 4 або Xbox One. Принаймні, про це свідчать результати тестування Google Stadia у користувачів iPhone і iPad.

З огляду на обмеження для ігрових додатків з боку Apple, хмарний сервіс доступний через мобільний браузер Stadia за адресою stadia.google.com, а не за допомогою спеціального додатку Stadia.

І ось така «браузерна» Cyberpunk 2077 показала себе просто відмінно. Гра на Cyberpunk 2077 720p видає 720p на не самих нових консолях, а користувачі iPhone і iPad можуть насолоджуватися 1080p при хорошому інтернет-з'єднанні.
Більш того, частота кадрів Cyberpunk 2077 на PlayStation 4 і Xbox One регулярно падає нижче 20 к / с, що робить гру майже неробочою. У форматі PWA (прогресивного веб-додатки, Progressive Web App) через Stadia гра видає на пристроях iOS стабільні 60 к / с. Також відзначається відсутність збоїв з текстурами, які стали справжнім «бичем» на приставках минулого покоління.

Перевага пристроїв на Android

Пристрої Android отримали додаткову перевагу перед iOS - Stadia дозволяє запускати Cyberpunk 2077 в дозволі 4K на сумісних пристроях, але Apple поки не забезпечила підтримку 4K для iOS.

Нагадаємо, запуск Cyberpunk 2077 виявився дуже гучним, дуже проблемним і незабутнім як для компаній, пов'язаних з релізом, так і для користувачів. З одного боку, Cyberpunk 2077 вже оголосили найбільш продаваною грою за останні 20 років. З іншого, геймери скаржаться на численні збої. При чому проблеми досягли такого рівня, що Microsoft і Sony були змушені оголосити про повернення коштів для покупців гри.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version