Реклама

Для компанії Lenovo минулий квартал виявився рекордним

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Для компанії Lenovo минулий квартал виявився рекордним. Компанія відзвітувала черговий квартал.

Компанія Lenovo сьогодні опублікувала звіт за другий квартал 2020/2021 фінансового року. За звітний період було отримано дохід 14,5 млрд доларів. Це значення не тільки на 7% більше значення, зафіксованого в звіті за другий квартал попереднього фінансового року, але і є максимальним за всю історію компанії. Рекордно високими також виявилися показники прибутку до сплати податків і чистого прибутку. Перший дорівнює 470 млн доларів, другий – 310 млн доларів, що відповідно на 52% і 53% більше в річному вираженні.

Напрямок діяльності PC and Smart Devices Group (PCSD), що випускає персональні комп'ютери і входить до складу підрозділу Intelligent Devices Group, яке забезпечує основний внесок в дохід компанії, за рік наростило виручку на 8%, до 11,5 млрд доларів. Нагадаємо, за підсумками минулого кварталу Lenovo є лідером серед виробників ПК, займаючи 23,7% ринку.

Підрозділ Mobile Business Group (MBG) теж продемонструвало зростання виручки в річному вираженні, за словами укладачів звіту, «продовжуючи впевнено відновлюватися після впливу COVID-19».

Підрозділ Data Center Group (DCG) наростило виручку на 11%, до 1,48 млрд доларів.

Нарешті, напрямок діяльності Intelligent Transformation теж показало зростання в усіх сегментах більш ніж на 10%. Зокрема, в сегменті Smart Internet of Things зростання перевищило 36%, в сегменті Smart Infrastructure склав 21%, а в сегменті Smart Verticals - 72%. Сегмент Software and Services продемонстрував зростання на 39%. Він один приніс 1,2 млрд доларів, тобто близько 8,5% всього доходу Lenovo Group.

Читайте також: Nokia Намагається Заблокувати Продажі Продукції Lenovo

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, чим шкодить зарядка пристроїв через USB ноутбука

Люди часто заряджають свої смартфони або й інші пристрої через ноутбук. Комусь так зручніше, хтось просто не має іншої...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -