Home Новини сучасних технологій До релізу готується потенційний фаворит в рейтингу камерофонів від DxOMark

До релізу готується потенційний фаворит в рейтингу камерофонів від DxOMark

0

На початку минулого року був випущений смартфон Oppo Find X2 Pro, який на момент виходу очолював рейтинг кращих камерофонів за версією лабораторії DxOMark разом з Xiaomi Mi 10 Pro. Зараз же, до релізу готується потенційний фаворит в рейтингу камерофонів від DxOMark.

Перевірений інсайдер з хорошим послужним списком опублікував якісні рендери Oppo Find X3 Pro, який виглядає досить незвично.

До релізу готується потенційний фаворит в рейтингу камерофонів від DxOMark

Блок основної камери дуже сильно виступає над поверхнею задньої панелі, однак, на відміну від інших смартфонів, в даному випадку дизайнери не стали робити «сходинку» для камери, а плавно з’єднали задню панель смартфона і верхню частину блоку камери. Подібного рішення у інших виробників поки не зустрічалося.

Раніше повідомлялося, що квадрокамера включатиме два 50-мегапіксельних датчика Sony IMX766 зі звичайним і надширококутним об'єктивами. 13-мегапіксельна камера забезпечить 2-кратний оптичний зум. Також буде 3-мегапіксельна макро-камера, яка забезпечить 25-кратний зум. Oppo Find X3 Pro отримає об'єктив виробництва OFILM, за можливостями зуму він буде перевершувати всі раніше випущені смартфони. Його порівнюють з мікроскопом.

Смартфон буде оснащений 6,7-дюймовим зігнутим OLED-дисплеєм роздільною здатністю 1440 x 3216 пікселів з частотою оновлення зображення 120 Гц, він буде охоплювати 100% колірної гами DCI-P3 і підтримувати справжню 10-бітну глибину кольору. Смартфон отримає однокристальних систем Qualcomm Snapdragon 888, акумуляторну батарею ємністю 4500 мА • год, яка підтримує швидку зарядку SuperVOOC 2.0 потужністю 65 Вт і бездротову зарядку VOOC Air потужністю 30 Вт.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version