Home Новини сучасних технологій Нова Пошта пропонує українцям дешеві відправлення за кордон

Нова Пошта пропонує українцям дешеві відправлення за кордон

0

Сьогодні надійшла інформація, що Нова Пошта пропонує українцям дешеві відправлення за кордон. Відповідна інформація була опублікована на офіційній сторінці компанії в Facebook. Як повідомляється,Нова Пошта Глобал пропонує акційну ціну на всі відправлення, які будуть оформлені до кінця січня, а саме до 31.01.20.

Нова Пошта пропонує українцям дешеві відправлення за кордон

Для того, щоб оформити відправлення необхідно перейти в бізнес-додаток “Нова Пошта” і створити відправлення. Потім необхідно вибрати тип доставки NP Export.

Акція діє на території всієї України, за виключенням території та зони проведення військових дій та тимчасово окупованих територій.

Нагадуємо, що раніше компанія зіткнулася з масовими перевірками на складах Нова Пошта Глобал, через що були затримки із доставками відправлень. Також нещодавно стало відомо, що Нова Пошта повертає гроші за використані картонні коробки. Крім цього, вони вирішили змінити концепцію свої відділень.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version