Реклама

Додаток Facebook отримує нову функцію

Останні Новини

Додаток Facebook отримує нову функцію, а саме офіційні музичні відео. І уже в ці вихідні вона буде доступна для користувачів США. Загалом, дане оновлення є ексклюзивним для США, проте, ніякої інформації про інші країни поки немає.

Додаток Facebook отримує нову функцію

І так, у Facebook Watch буде створена нова вкладка «Музика», де є поділ на категорію та тематику. Під час перегляду відео, користувачі будуть мати можливість коментувати чи ділитись із друзями даними музичними відео. Також, з часом, плейлист буде підлаштований під ваші музичні смаки. А ще, якщо ви підписані на конкретного виконавця, то їхні кліпи будуть з’являтись у стрічці новин.

Варто відмітити, що співпрацював Facebook з такими компаніями як Sony Music Group, Universal Music Group, Warner Music Group, Merlin, BMG та багато інших.

Джерело: about.fb

Рекомендуємо: Компанія Facebook Ввела Інструмент Manage Activity.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо безпечний спосіб завантаження додатків на смартфон

Протягом останніх декількох років, українці почали активно користуватися смартфонами та іншими розумними пристроями, які мають доступ до інтернету, серед...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -