Реклама

Додаток YouTube для Android TV додає підтримку відтворення відео в новому форматі

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Додаток YouTube для Android TV додає підтримку відтворення відео в новому форматі – підтримку 8K відео. Це оновлення програми YouTube для Android TV трохи запізнилось, але краще пізно, ніж ніколи.

 У журналі змін вказується, що нова версія додає “обмежену підтримку 8K для Android 10 і новіших версій”. Незрозуміло, що означає «обмежений», але якщо у вас є смарт-телевізор з ОС Android 10, ви можете спробувати.

Журнал змін YouTube для Android TV v2.12.08

  • Відобразити заставку YouTube Music
  • Підтримка Cast Connect
  • Обмежена підтримка 8K для Android 10 і новіших версій
  • Покращений вибір роздільної здатності
  • Виправлені неправильні проблеми з датою та часом
  • Різні інші вдосконалення платформи

Нова програма також додає підтримку Cast Connect . Це вдосконалення оригінального протоколу, що полегшує розробникам створення додатків із підтримкою Cast. Управління програмами можна здійснювати за допомогою пульта дистанційного керування телевізора, що робить роботу більш легшою. Покращений інтерфейс для вибору роздільної здатності.

У будь-якому випадку, у ранній версії журналу змін також згадувалося відтворення AV1 HDR, однак з тих пір AV1 HDR було видалено (і додано Cast Connect). YouTube для Android TV додав підтримку AV1 у квітні цього року, але, схоже, робота над HDR все ще триває.

Читайте також: Компанія Google спрощує деякі функції на YouTube.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Samsung запускає обмежене видання Galaxy Z Fold 2

Компанія Samsung цього року співпрацювала з модельєром Thom Browne для обмеженого випуску Galaxy Z Flip. Сьогодні ж, у мережі...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -