Реклама

Представлена собака-робот Bittle розміром з долоню

Останні Новини

На платформі Indiegogo представлена собака-робот Bittle розміром з долоню. Працює Bittle на NyBoard V1, спеціальній платі Arduino з багатою периферією. Дана плата здатна керувати до 12 сервосигналів ШІМ.

Представлена собака-робот Bittle розміром з долоню

Поставлятиметься пристрій із інфрачервоним пультом дистанційного керування для запуску рядових команд типу “сидіти” або “ходити”. Загалом, собака-робот Bittle може виконувати команди та гратись, як справжній домашній улюбленець.

Представлена собака-робот Bittle розміром з долоню

Собака-робот Bittle рухається за допомогою чотирьох ніг, де рух ногою дає йому свободу орієнтуватися в неструктурованих місцевостях. Окрім цього, робот використовує 9 сервоприводів P1S для активації, де 8 призначені для ходьби суглобів, тоді як інший призначений для панорамування голови. Зібрати Bittle можна буде самостійно.

Рекомендуємо: OPPO Find X3 отримає 10-бітну підтримку кольорів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Як одночасно користуватись двома обліковими записами в WhatsApp? Інструкція для iPhone

Бувають випадки, коли людині потрібно створювати і одночасно користуватись двома обліковими записами в месенджерах. Якщо у вас телефон на...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -