Реклама

Стартували продажі відеокарт AMD Radeon RX 6800

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Стартували продажі відеокарт AMD Radeon RX 6800 XT і Radeon RX 6800. Але на всіх їх не вистачить, так як і всіх останніх новинок.

Стартували продажі відеокарт AMD Radeon RX 6800

Сьогодні, як і було обіцяно, стартували продажі відеокарт AMD Radeon RX 6800 XT і Radeon RX 6800. Новинки вже неодноразово тестувалися до анонса, де виступили дуже непогано: Radeon RX знаходиться або на рівні, або випереджає GeForce RTX 3070, а Radeon RX 6800 XT часто демонструє результати між RTX 3080 і RTX 3090. Так що Big Navi вийшли цілком собі вдалими. Флагманська модель лінійки – Radeon RX 6900 XT надійде в продаж трохи пізніше – 8 грудня. На старті запропоновані тільки референсні версії, партнерські рішення з модифікованими системами охолодження надійдуть у продаж 25 листопада.

Стартували продажі відеокарт AMD Radeon RX 6800

Ціни були оголошені ще під час анонса, і в офіційному магазині AMD в США новинки дійсно можна придбати за $ 580 (Radeon RX 6800) і $ 650 (Radeon RX 6800 XT). Однак є обґрунтовані побоювання, що далеко не всі зможуть придбати новинки: попит високий, а пропозиція залишає бажати кращого.

Запаси відеокарт AMD Radeon RX 6800 XT і Radeon RX 6800

За даними великого американського рітейлера Microcenter, складські запаси новинок на старті продажів дуже сильно обмежені. І сьогодні, і в наступні дні відеокарти будуть підвозити, але явно не в достатній кількості. Є й обмеження в продажах - по одній відеокарті «на домогосподарство». Приблизно те ж саме повідомив швейцарський ритейлер Digitec: відеокарт мало (точна кількість навіть невідомо), підвозять літаками, так що складські запаси будуть поповнюватися так само динамічно, як і спустошуватися, обмеження в продажу - по одній 3D-карті в руки.

Стартували продажі відеокарт AMD Radeon RX 6800

Загалом, чутки про те, що ситуація з Radeon RX 6800 на старті продажів не буде відрізнятися від ситуації з GeForce RTX 3080, судячи з усього, виявляться правдою. Але точно про це можна буде говорити після перших звітів про продажі, які, ймовірно, з'являться вже завтра. Що стосується європейських цін Radeon RX 6800, то вони традиційно вище, ніж в США.

Читайте також: Відеокарту Radeon RX 6800 XT показали в незвичному кольорі.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо топ 3 вигідних смартфона з Amoled-екраном в 2021 році

Покупка нового смартфона завжди хвилюючий момент, оскільки вибравши собі такого "розумного друга", ви з ним будете товаришувати не менше...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -