Реклама

Фахівці розповіли, як вибрати найкращий бюджетний смартфон

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Останні декілька років в моду знову повернулися дешеві смартфони. Цілком очікувано, що більшість українців вибирають бюджетники, оскільки вони пропонують непогані характеристики, дизайн та автономність за невелику суму. Як не дивно, але досить часто, при покупці “непоганого” смартфона, виявляється, що він відверто кажучи ніякий. Для того, щоб ви не придбали собі такий смартфон, фахівці з ITechNews розповіли, як вибрати найкращий бюджетний смартфон та на що необхідно звертати увагу при виборі такого пристрою.

Екран

Це напевно одна з найважливіших частин смартфона. Дійсно, читати текст, переглядати фільми або просто грати в ігри неприємно на смартфонах, де видно пікселі. Для того, щоб не придбати смартфон з таким дисплеєм, вибирайте смартфон з розширенням FHD + і кращі.

У випадку з бюджетними смартфонами, найчастіше вони комплектуються IPS панелями. Ймовірність зустріти бюджетник з AMOLED або OLED дисплеєм надзвичайно мізерна, такі дисплеї йдуть на смартфонах середнього та флагманського рівня.

Процесор

Від процесора залежить стабільність роботи вашого смартфона. Не рекомендується купляти смартфони із застарілими процесорами Helio P35, оскільки вони вже не справляються з сучасними вимогами до смартфонів. На ринку вже представлено достатню кількість з новими процесорами для бюджетного сегменту смартфонів. Тут вибір може піти як в сторону Qualcomm, так і в сторону Mediatek. Перед вибором процесора, прочитайте про їхні переваги та недоліки.

Оперативна пам’ять

Не варто купляти смартфони, в яких менше 4ГБ оперативної пам’яті. Такі смартфони будуть повільно працювати і не зможуть справлятися з великими навантаженнями.
Для прикладу, якщо у вас буде ОП на 3ГБ, то більшу частину займуть додатки і вільної пам’яті буде надзвичайно мало, а значить смартфон почне підвисати.

Батарея

Автономність роботи будь-якого смартфона не повинна приносити дискомфорт у вигляді декількох підзарядок на протязі дня. Акумулятори ємністю менше 4000 мАг обходимо зразу стороною, оскільки їх не вистачає на один день активного користування. Все що більше 4000 мАг, дозволить вільно користуватися смартфоном і не хвилюватися за непередбачуване розряджання. Приємним бонусом до смартфона буде підтримка швидкої зарядки.

Щоб вам було легше вибрати непоганий бюджетний смартфон, рекомендуємо ознайомитися з нашою підбіркою найавтономніших смартфонів 2021 року та з підбіркою найпопулярніших бюджетних смартфонів.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо найкращий Android-смартфон майбутнього

В нинішній час, ми можемо бачити величезний асортимент різної електронної техніки від багатьох розробників (Xiaomi, Huawei і так далі). І...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -