Реклама

Galaxy Watch і декілька його переваг над іншими смарт-годинниками

Останні Новини

Samsung Galaxy Watch – це чудові смарт-годинники, які майже не мають конкурентів. На жаль, не всі люди це можуть оцінити хоча б через те, що віддають перевагу годинникам від Apple. Цей факт не зовсім зрозумілий, бо годинники від Apple не настільки ідеальні, як просто розрекламовані. Пропонуємо сьогодні ознайомитись із вагомими перевагами Samsung Galaxy Watch, після чого кожен захоче собі їх придбати. Отож, починаємо.

Розпочнемо нашу характеристику Samsung Galaxy Watch із зовнішнього вигляду. Якими б важливими не були функції, а привабливість девайсу все одно на першому місці. Ніхто не хоче носити якийсь не гарний аксесуар. Які годинники були завжди, ще до винаходу розумних моделей? Правильно - круглі. Тепер люди почали про це забувати, бо ж багато моделей із квадратним дизайном. Samsung Galaxy Watch по цій причині і зробив свій годинник круглим. Це стильно, універсально та класично. До речі, фанатам Apple є одна новина. Бренд також хоче змінити наступні моделі на круглі, тільки от для цього треба буде багато чого змінити в параметрах. Ремінець у Samsung Galaxy Watch теж дуже якісний, хоча про нього ніде практично не говорять. Він створений із гуми. Вона довго носиться, не псується, легко очищається. Якщо ж брати годинники Apple, то у них силіконовий ремінець і він точно менш надійний. Застібка у Galaxy Watch також схожа до звичної на стандартних годинниках.

Цікаво: Новинка від Samsung – Galaxy Watch4 Black Yak Edition

Наступним дуже важливим критерієм є вимірювання різних показників здоров'я. Їх є багато в кожному годиннику, але от проблема в тому, що вони не завжди показують точний результат. Багато виробників навіть вказують це в інструкції. Вони радять для отримання достовірних даних звертатись в медичні заклади і робити тести професійним медичним обладнанням. Galaxy Watch 4 отримав трохи інші результати. Вироник відразу вказує, що годинник може надавати точні результати кисню в крові. Цікаво, що дослідження на точність даних проводились не десь там в кабінеті, а в медичній лабораторії із залученням великої кількості людей. Потім результати порівнювали із результатами на професійних приладах і вони збігались. Важливо ще й те, що до тестування були залучені люди із патологією, із-за якої людина вночі може перестати дихати. Деякі люди не знають, що у них є взагалі така хвороба, а годинник допомагає її визначити. Здається, дуже хороші характеристики як для звичайного смарт-годинника.

Остання перевага - операційна система. Galaxy Watch працює на Wear OS від Google, а це дуже зручно. По-перше, на нього можна встановити всі ті ж програми що на смартфон, бо він підтримує Google Play. По-друге, якщо ви якийсь додаток завантажили на телефон, то він автоматично з'явиться на Galaxy Watch. Інтерфейс дуже гарний та зручний, ним кожен зможе користуватись без проблем. До речі, жодного разу не було помічено, щоб Galaxy Watch зависав чи довго відкривав програми. Все чітко та швидко. Великою перевагою є сигнал сповіщень. Якщо вам постійно приходить багато повідомлень, сповіщень і т.д., то вібросигнал тут дуже не набридливий, ви його часом навіть не будете помічати.

Отож, як бачите Galaxy Watch багато в чому кращий за інші моделі. Не варто купувати розумні годинники просто із-за того, що виробник розкручений або з якоюсь моделлю всі ходять. Придивіться на Galaxy Watch і точно не пошкодуєте, що обрали його.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Найкращий смартфон на базі Android по даних AnTuTu

Компанія AnTuTu постійно публікує списки телефонів, які найпотужніші за результатами не менше як тисячі тестувань. Якщо якийсь ґаджет пройшов...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -