Реклама

Бренд Oppo запускає свою глобальну спільноту для користувачів

Останні Новини

Бренд Oppo святкує своє 18-річчя та в честь цього запускає свою глобальну спільноту для користувачів – Oppo Global Community. Дана спільнота являтиме собою відкриту екосистему для усіх користувачів продукцією Oppo, надаватиме та полегшуватиме взаємодію користувачів із брендом, забезпечуватиме обмін інформацією між прихильниками бренду.

Також Oppo Global Community поєднуватиме в собі різні програми в одному  місці, до прикладу Oppo Product Ambassador чи Oppo Lifesetter. Перша програма направлена на ознайомлення користувачів із інноваціями, які впроваджує бренд та новими продуктами. Oppo Lifesetter дозволяє користувачам продукцією Oppo ділитись своїми враженнями та історіями, для заохочення інших користувачів приєднатись до бренду.

Цікаво: Підсвічування Orbit доступно на смартфонах OPPO.

Загалом, основною  метою створення Oppo Global Community є надання користувачам більше доступу до інформації щодо нових технологій бренду, про запуск нових продуктів, випуск оновлень, та й загалом про діяльність бренду. Також є можливість спілкуватись із експертами компанії та ділитись певним досвідом чи побажаннями стосовно Oppo.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Опубліковані концептуальні зображення майбутнього смартфона Honor Magic 3

Honor випустить новий смартфон Magic 3 наступного року. Цей смартфон вплине на ринок високого класу. Основна інформація про телефон вже...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -