Реклама

Google Emoji Kitchen: навчіться створювати різні та унікальні емодзі

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Цей момент настає для кожного: дивитися на клавіатуру телефону в пошуках емодзі, яких не існує. Ось чому я збираюся навчити вас, як додавати різні та унікальні смайли, щоб ви могли ще краще виражати себе під час розмов за допомогою Google Emoji Kitchen.

Що таке Google Emoji Kitchen?

Google Emoji Kitchen — це лабораторія емодзі, де можна створювати різні комбінації. Вона доступна на клавіатурі Google Gboard і може використовуватися в SMS, WhatsApp, Telegram, Instagram, Signal тощо.

Як активувати Gboard на мобільному?

Щоб почати користуватися інструментом, вам потрібно лише активувати Google Gboard на телефоні. Якщо ви сумніваєтеся, перейдіть до «Налаштування» > «Загальне керування» > «Список клавіатур і шаблонів» і знайдіть там клавіатуру. Якщо Gboard з’явиться у списку, просто активуйте її.

Однак якщо у вас досі немає клавіатури, я навчу вас крок за кроком її встановлення:

Завантажте програму Gboard із Google Play або App Store ;

  1. Натисніть «Увімкнути налаштування», щоб вибрати клавіатуру;
  2. У наступному вікні виберіть Gboard як метод введення;
  3. Натисніть «Готово», і ви готові до використання.

Цікаво: Названо 4 найкращі додатки для створення стікерів на Android.

Google Emoji Kitchen: як використовувати?

Тепер, коли ви активували клавіатуру, давайте дізнаємося, як об’єднати емодзі на смартфоні. Я зробив крок за кроком у WhatsApp, але це працює й для інших програм.

Натисніть поле повідомлення, щоб відкрити клавіатуру Gboard(1). Потім натисніть значок смайлика, який знаходиться поруч із комою (2). Нарешті виберіть обличчя.

Тепер переконайтеся, що це в частині емодзі (1), а не в стікерах або gif. Зі списку смайлів виберіть ті, які ви хочете використати. Згідно з моїми тестами, одночасно можна поєднати лише два посилання. Натисніть на результат, щоб додати власний емодзі до розмови.

Важливо: в результаті виходить не емодзі, а стікер. Якщо вам подобається комбінація і ви хочете зберегти її на майбутнє, швидко торкніться зображення та виберіть «Додати до вибраного»:

І ось ми підійшли до тієї частини, яка мені не сподобалася. Саме тому, що це наклейка, її неможливо додати в середині тексту, як це можна зробити з емодзі.

Тим не менш, ви не можете не отримати задоволення від цієї функції. Зрештою, існує кілька допустимих комбінацій емодзі. Весело в тому, щоб перевірити, які з них працюють. Наприклад, клоун ET збігається, але дельфін, який посилає поцілунок, все одно ні.

Цікаво: WhatsApp: 5 різних функцій Gboard, які вам потрібно спробувати в додатку.

Як змінити emojis Google на blob?

Ви пам’ятаєте старі емодзі Android? Вони називалися краплями і мали округлу верхню частину тіла, а нижня частина була фестончастою.

Вас охопила ностальгія? Ви можете знову перетворити деякі підтримувані емодзі на краплі. Це досить просто: просто поєднайте емодзі чарівної палички з тим, який ви хочете створити.

Висновок

Ви щойно дізналися, як зробити спілкування в програмах для обміну повідомленнями ще веселішим за допомогою Google Emoji Kitchen. 

Цікаво: Названо 10 корисних функцій клавіатури на Android-смартфоні.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Lenovo запускає бюджетні ноутбуки та планшети Xiaoxin

Сьогодні надійшла інформація, що Lenovo запускає бюджетні ноутбуки та планшети Xiaoxin. Xiaoxin - це серія ноутбуків та планшетів Lenovo,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -