Реклама

Google поділилися подробицями функції пошуку музики за наспівуванням

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні Google поділилися подробицями функції пошуку музики за наспівуванням. Шикарне нововведення Google розпізнає понад півмільйона пісень і це не межа. Функція Hum To Search дозволяє знайти потрібну пісню, навіть просвистівши мотив.

Google поділилися подробицями функції пошуку музики за наспівуванням

Компанія Google ще в жовтні представила шикарне оновлення голосового помічника Google Assistant (Google Асистент), що дозволяє знаходити музичні композиції, навіть якщо користувач не пам’ятає нічого крім застряглого в голові нав’язливого мотивчика.

Тепер Google поділилися подробицями про функції. Як зазначає компанія, зараз можливо розпізнати більше 500 000 пісень з «високим ступенем точності».

Google поділилися подробицями функції пошуку музики за наспівуванням

Hum to Search створена на основі функції Now Playing смартфонів Pixel, запущеної в 2017 році, яка могла розпізнавати пісні в оточенні без необхідності підключення до інтернету. Потім на зміну Now Playing прийшла Sound Search з серверної частиною, яка працювала швидше. Головним подальшим розвитком технології став перехід від розпізнавання більш-менш якісного запису пісні до розпізнавання мелодії, яку користувач може наспівати або просвістеть.

Зараз в базу розпізнаються з високою точністю мелодій входить понад мільйон композицій, для порівняння, в розпорядженні Sound Search було 100 мільйонів треків. Google не збирається зупинятися на досягнутому і розширювати базу.

Читайте також: Google Assistant отримає автомобільний режим.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо дозволи, які ні в якому разі не можна надавати додаткам на пристроях Android

Для пристроїв на ОС Android не існує вірусів, таких як наприклад на ПК, але існують програми, які можуть нашкодити...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -