Реклама

Характеристики та живі фото Redmi Note 10

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Характеристики та живі фото Redmi Note 10. Врізана фронтальна камера, 48 Мп, 6000 мА · год, до 8 ГБ оперативної пам’яті і до 256 ГБ флеш-пам’яті.

У Мережі опубліковані зображення перспективного смартфона Redmi Note 10 – в тестах китайського регулятора TENAA, з бази якого і взяті картинки, апарат проходить під каталожними номером Redmi M2010J19SC.

Як видно, апарат отримав дисплей з врізаною фронтальною камерою по центру, а от виконання блоку основної камери ріднить такий Redmi зі смартфонами Honor. Та так, що легко і переплутати. Можливо, саме для цілей відмінності на тильну панель смартфона нанесено великий напис Redmi.

Джерело повідомляє досить докладні характеристики Redmi Note 10. Апарат отримав екран діагоналлю 6,53 дюйма дозволом 2340 х 1080 пікселів і восьмиядерний процесор частотою 2,0 ГГц. Сказати точно, яка SoC використовується в пристрої, Qualcomm або MediaTek, неможливо. Обсяги оперативної пам'яті - 4, 6 або 8 ГБ, флеш-пам'яті - 64, 128 або 256 ГБ.

Також смартфону приписаний акумулятор ємністю 6000 мА · год, врізана фронтальна камера роздільною здатністю 8 Мп, квадрокамера з основним датчиком дозволом 48 Мп, бічний сканер відбитків пальців. Габарити і маса пристрою - 162,3 x 77,2 x 9,6 мм і 198 грамів. Перераховано і кольори корпусу Redmi Note 10: чорний, синій, білий, зелений, фіолетовий, червоний і помаранчевий.

Читайте також: Молодша версія Redmi Note 9 розсекречена.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Apple Watch захопив ринок смарт-годинників

Не дивлячись на складну світову ситуацію, смарт-годинники компанії Apple не втрачають своїх позицій. Справді великі продажі Apple Watch говорять...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -