Home Новини сучасних технологій Honor Choice Earbuds X. Чи варто купувати цей комплект бездротових навушників?

Honor Choice Earbuds X. Чи варто купувати цей комплект бездротових навушників?

0

На сьогоднішній день різні компанії постійно презентують все більшу й більшу кількість бездротових навушників. Й всі вони намагаються виділитися на тлі конкурентів. Це означає, що кожна модель матиме свою особливість, а можливо навіть й не одну.

Проте, якщо замислитись та чітко аналізувати більшу частину із них, то вони мають занадто високу ціну, а якщо ні, то якість змушує бажати кращого.

Цікаво: Які бездротові навушники Xiaomi краще купити в 2021 році.

Тому, в сьогоднішній статті, мова буде вестись про одні бездротові навушники, за достатньо бюджетною ціною та непоганою якістю: Honor Choice Earbuds X. Нижче буде наведено загальні характеристики даних бездротових навушників.

1) Коробка.

Отже, перше, що хочеться відмітити це те, що розробники Honor Choice Earbuds X попіклувалися навіть про якісну упаковку навушників. Що дуже радує.

2) Кейс для зарядки.

Ще однією хорошою новиною є те, що зарядний кейс, що йде в комплекті, має сильний та міцний корпус. Тому, дані бездротові навушники підійдуть для тих, у кого маленькі речі можуть часто випадати з рук, але водночас бути спокійними, що з навушниками буде все добре. Варто також відмітити, що верхня кришка замикається на магнітах.

Honor Choice Earbuds X. Чи варто купувати цей комплект бездротових навушників?

3) Комплект.

В коробку розробники поклали кабель для зарядки (на 20 сантиметрів). До речі, кабель має сучасний Type-c роз’єм.

4) Захист від води.

На Honor Choice Earbuds X також є додатковий захист від протікання води (ІРХ4).

Цікаво: Чи справді бездротові навушники небезпечні при тривалому користуванні?.

5) Мікрофони.

Варто відмітити, що обидва навушники мають два встановлених мікрофони, що дійсно є хорошою новиною, особливо для тих, хто є любителем поговорити по мобільному телефону по навушниках.

6) Жести для управління.

Honor Choice Earbuds X виділяються тим, що мають достатньо довгий перелік управління жестами, наприклад: якщо натиснути на навушник два рази, Ви можете викликати голосового помічника; якщо довго натиснути лівий навушник, то можна включити аудіофайл, що вже грав (й навпаки); якщо довго тиснути на навушники, в той час, коли Ви розмовляєте по телефону, то можна відбити виклик; ну і звичайні подвійні натиски, з допомогою яких можна зупиняти або навпаки, певний файл.

7) Вага.

Honor Choice Earbuds X важать 4,5 грами.
Також, кожен навушник легко тримається навіть при швидкій ходьбі з ним.

8) Термін функціонування.

Насамперед, потрібно сказати, що на Honor Choice Earbuds X встановлено достатньо сильний акумулятор на 500 мАг. З ним навушники можуть працювати близько шести годин, а далі можна відтворювати заряджання від самого кейсу.

9) Якість звуку.

На Honor Choice Earbuds X Ви зможете чути достатньо якісний та приємний звук. Завдяки цьому, якість звучання окремих пісень не буде погіршуватись.

Цікаво: Компанія Apple спільно з MediaTek будуть випускати бездротові навушники.

10) Ціна.

Як вже було вказано вище, Honor Choice Earbuds X має достатньо приємну та бюджетну ціну, тобто від 1000 грн.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version