Home Новини сучасних технологій Названо налаштування, які варто вимкнути в смартфонах Xiaomi для підвищення автономності та...

Названо налаштування, які варто вимкнути в смартфонах Xiaomi для підвищення автономності та збільшення вільного об’єму оперативної памяті

0

Все настільки швидко розвивається, що не встигнувши розібратися з одним телефоном, ми купуємо собі інший, та до кінця не розуміємо, чому так швидко сідала батарея, чи то не вистачало пам’яті. Зараз ми з вами розглянемо налаштування смартфона Xiaomi, і дізнаємося причини.

Давайте спершу вимкнемо програми від Google, що мають певну інформацію про наші пошукові запити через голосовий помічник, який до речі, витрачає багато інтернету та енергії телефону.

Цікаво: Бюджетна новинка від Xiaomi, яка не має конкурентів.

Через налаштування вам потрібно знайти "синтез мови", потім в першому меню знайдіть значок шестерні, бачите "анонімні звіти про синтез мови", і натискаємо "Вимкнути". Далі, знову відвідаємо налаштування, "паролі та безпека", потім шукаємо "конфіденційність" та натиснувши з'явиться "Google Play захист" і знову "Налаштування".

Я зі свого досвіду знаю, що бажано відключати обидві програми, але якщо дуже хочете, то першу можна не вимикати. Проте, другу програму потрібно вимикати обов'язково, адже вона передає інформацію про всі встановлені програми використовуючи багато інтернету, що є причиною швидкого розрядження вашого телефону.
Йдемо далі, натискаємо "налаштування" потім "програми" і "всі програми", знаходимо "автозапуск" і "показати системні процеси".

Перед вами з'явиться програма "камера", яка активується, навіть коли нам це не потрібно. Я рекомендую вимкнути її, адже вона витрачає немало електроенергії телефону. Знайте, що від цього вашому смартфону стане лише краще, і це ніяк не відзначиться на його роботі.

Давайте натиснемо у налаштуваннях "захист конфіденційності", потім натисніть "спеціальні дозволи" та доступ до даних про використання, тут потрібно відключити лише одну програму, яка називається Device Health Service. Ця програма взагалі не підтримується Xiaomi, і є непотрібною на вашому телефоні.

Далі ми повертаємось до налаштувань та натискаємо "місце розташування", потім вимкніть кожен пункт з списку, завдяки цьому ваш смартфон стане довше працювати.

Цікаво: Redmi Note 11 і Xiaomi 12. Все що відомо про смартфони.

Програми від цього, що ви зробите не змінять своєї працездатності, а ваш телефон запрацює краще.

Доглядайте за своїм смартфоном, і тоді вам не доведеться щороку купувати новий, адже цей служитиме вам не один рік.

Також нещодавно компанія Xiaomi представила смартфон із дивакуватою назвою.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version