Home Новини сучасних технологій Redmi Note 11 і Xiaomi 12. Все що відомо про смартфони

Redmi Note 11 і Xiaomi 12. Все що відомо про смартфони

0

Всім відомо, що Xiaomi готує оновлення MIUI, однак для нас цікавішим є презентація серії Redmi Note 11, яку будуть продавати не тільки у Китаї, а і за його межами. Користувачі Xiaomi давно помітили і часто звертають увагу на те, що версії багатьох смартфонів, які призначені для світового продажу, відрізняються від смартфонів внутрішнього ринку і часто програють їм. Нижче ви дізнаєтесь саме про ці відмінності між ними та ціновий аспект.

Цікаво: Кращі телефони від бренду Xiaomi, які підійдуть дітям або людям похилого віку.

Для початку розглянемо Xiaomi 12. Він має 3 камери: основна на 50 Мп, ширококутна на 13 Мп та макрооб’єктив на 5 Мп, а фронтальна камера залишиться на тому ж місці – вгорі екрану, а не внизу, як йшлося раніше. Щодо згаданого дисплею, то Amoled-дисплей має яскравість 1000 ніт у піку та підтримку 120 Гц. Як вказано, його розмір дорівнює 6.2 дюйми, тобто такий ж самий, як у Xiaomi 12Х. Найімовірніше, це випадкова неточність у тексті, адже раніше заявляли, що діагональ Xiaomi 12 буде більшою, аніж 6.7 дюймів. Що стосується інших аспектів, то в них нічого нового. Телефон має батарею ємністю 5000 мАг та швидку зарядку, NFC та MIUI 13. Його мінімальна ціна буде 800 євро.

Redmi Note 11 Global

Як не дивно, але заміна процесора МТК на Qualcomm не стала перевагою і вже зазнала критики. Наразі відомо, що глобальна версія Redmi Note 11 матиме не Dimensity 810, а Snapdragon 680.
Snapdragon 680, звісно, має свої плюси, особливо це видно, порівнюючи потужність ядер із попередніми поколіннями, але що стосується модему, то успіхом він похвалитись не може, адже має встановлений Snapdragon X11 (380 Мбіт/с) замість Snapdragon X12 (610 Мбіт/с).

Отже, Redmi Note 11 має суттєві відмінності для ринку Китаю та глобальної версії, до прикладу, продуктивність смартфона суттєво погіршилась. Плюсом, хоча і сумнівним, глобальної версії є відсутність 5G, яке для нас є ще не зовсім звичним.

Redmi Note 11 4G на світовому ринку буде у 3 комплектаціях: 6/64 ГБ, 6/128 ГБ та 8/128 ГБ, а ціна починатиметься від 199 доларів без урахування націнки продавців.

Також нещодавно було розкрито характеристики Xiaomi 12 Ultra та прогнозована вартість цієї моделі.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version