Реклама

Huami Amazfit Pop оголошено за 52 дол

Останні Новини

Минулого тижня, ми дізнались, що Huami планує запуск нового смарт-годинника Amazfit Pop. Сьогодні, 21 жовтня 2020 року, Huami Amazfit Pop офіційно оголошено за ціною близько 52 дол. Запуск відбувся на китайському ринку.

Смарт-годинник Amazfit Pop отримав 1,43-дюймовий кольоровий дисплей із роздільною здатністю 320 х 302 пікселів та щільністю 305 пікселів на дюйм. Доступно тут 50 циферблатів та є можливість створення власного. Отримав годинник 60 різноманітних спортивних режимів, а також водонепроникність до 50 метрів.

Щодо датчиків відстеження здоров’я, то тут присутній моніторинг серцевого ритму 24 × 7, датчик виявлення кисню в крові, моніторинг сну, стресу, тренувальні вправи для дихання, відстеження частоти серцевих скорочень, а також система оцінки стану здоров'я PAI. Звісно, присутній тут і підрахунок пройденої відстані, швидкості та спалених калорій. Акумулятор повинен забезпечити до 9 днів автономної роботи. З додаткових функцій тут присутній NFC.

Рекомендуємо: Європейський iPhone 12 відрізняється від американського.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Скільки пам’яті повинно бути в сучасному ноутбуці?

Вибір ноутбука - задача не з простих, тому варто трохи розумітись на які характеристики в першу чергу варто звертати...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -