Home Новини сучасних технологій Huawei оскаржує рішення про виключення їхнього обладнання з 5G мережі

Huawei оскаржує рішення про виключення їхнього обладнання з 5G мережі

0
Huawei оскаржує рішення про виключення їхнього обладнання з 5G мережі

У жовтні цього року регулятивні органи Швеції оголосили про заборону на використання телекомунікаційного обладнання від китайських провайдерів, Huawei та ZTE. Шведський регулятор дав компаніям, які беруть участь у аукціонах спектру 5G до 1 січня 2025 року, щоб вилучити обладнання Huawei та ZTE зі своєї існуючої інфраструктури та основних функцій. Однак, згідно з доповіддю шведського регулятора зв’язку PTS, Huawei оскаржує рішення про виключення їхнього обладнання з 5G мережі в Швеції.

Представник шведського регулятора телекомунікацій повідомив, що апеляційна скарга буде направлена ​​до адміністративного суду Стокгольма, який розглядатиме справу. Очевидно, ZTE ще не реагує на заборону, але ми очікуємо подібного звернення від китайської фірми телекомунікаційного обладнання.

Заборона Швеції минулого місяця повторює подібну тенденцію, оскільки США вперше заборонили обом компаніям надавати свої передачі 5G. Уряд США також чинив тиск на союзників у Європі та інших країнах, щоб вони також позбулися обладнання Huawei з міркувань безпеки, що це обладнання може використовуватися китайським урядом для шпигунства.

Huawei продовжує заперечувати, що буде робити це, і докладає зусиль, щоб запевнити цілісність своїх передавачів 5G. Відповідаючи на апеляцію, подану в Швеції, Кеннет Фредріксен, виконавчий віце-президент Huawei у Центрально-Східній Європі та Північному регіоні, заявив Reuters, що компанія вважає, що рішення, прийняте урядом Швеції, не є корисним ні для клієнтів, ні для Швеції загалом. Таким чином, компанія сподівається, що шведський суд проведе рентгенографію цього питання та прийме рішення про те, чи заборона була здійснена за допомогою належного процесу та відповідно до закону.

Читайте також: США дозволили постачати однокристальні системи для Huawei.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version