Home Новини сучасних технологій OnePlus випустить OnePlus Watch Cyberpunk 2077 Edition

OnePlus випустить OnePlus Watch Cyberpunk 2077 Edition

0

Цього тижня OnePlus оголосив, що 8T збирається отримати спеціальне видання для просування нової відеоігри Cyberpunk 2077, яка вийде до кінця року після кількох затримок. Також повідомляється, що OnePlus випустить OnePlus Watch Cyberpunk 2077 Edition.

OnePlus випустить OnePlus Watch Cyberpunk 2077 Edition

Новий звіт від leaker @DigitalChatStation представляє нам докази того, що OnePlus планує запустити Cyberpunk 2077 Edition ще не представленого OnePlus Watch . На зображенні, що передається через китайську платформу для мікроблогерів Weibo, зображено чорний силіконовий ремінець на зап’ястя з жовтими акцентами. На ремінці є фірмовий стиль OnePlus та Cyberpunk, хоча ми все ще не знаємо, як виглядатимуть самі годинники.

Востаннє про OnePlus Watch повідомляли про минулий тиждень із заявами про те, що перше носіння компанії буде відкладено ще більше . Спочатку повідомлялося, що OnePlus Watch прибуде до кінця жовтня, але той самий репортер оголосив, що анонс Watch поки що відкладено.

Компанія натякнула, що годинник скоро надійде, але OnePlus ще не призначив дату анонсу годинника.

Читайте також: Cмартфон OnePlus 8T Cyberpunk 2077 вийде раніше обіцяного.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version