Home Новини сучасних технологій США дозволили постачати однокристальні системи для Huawei

США дозволили постачати однокристальні системи для Huawei

0
США дозволили постачати однокристальні системи для Huawei

Сьогодні надійшла інформація, що США дозволили постачати однокристальні системи для Huawei. Однак є одне «але».

Видання Financial Times опублікувало чудові новини для Huawei і шанувальників смартфонів компанії. Джерело пише, що влада США почала дозволяти виробникам мікросхем поставляти компоненти для Huawei. Єдина умова: ці мікросхеми не повинні використовуватися в 5G-обладнанні китайського бренду.

Міністерство торгівлі США підтвердило, що дозвіл на поставку комплектуючих можна отримати, якщо компанії доведуть, що комплектуючі не підтримують 5G. Цю інформацію представив анонімний співробітник американського виробника мікросхем, який брав участь в обговореннях з владою США.

Цей крок може стати величезним благом для Huawei, яку у вересні сильно вибила з колії заборона США на отримання комплектуючих, в яких використовуються американські технології. Через ці санкцій Huawei втратила можливість замовляти у TSMC нові і старі однокристальні системи Kirin. Днями влади США дозволили Samsung Display поставляти екранні панелі, але без драйверів дисплеїв. Sony і Omnivision знову можуть поставляти Huawei датчики зображення. Раніше дозволи отримали AMD і Intel.

Схоже, США повільно знімають жорсткі обмеження на поставки комплектуючих для Huawei. Дві азіатські напівпровідникові компанії заявили, що вони з оптимізмом дивляться на отримання ліцензій на ведення бізнесу з Huawei. «Нам повідомили, що поставки чіпів для мобільних пристроїв не будуть проблемою».

Читайте також: Компанія Huawei Знайшла Заміну Додатку Google Maps.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version