Home Новини сучасних технологій Microsoft анонсували великі зміни в Excel

Microsoft анонсували великі зміни в Excel

0
Microsoft анонсували великі зміни в Excel

Microsoft анонсували великі зміни в Excel. З’явиться можливість ставити нові типи даних. Користувачі зможуть створити їх на основі власної інформації.

Компанія Microsoft оголосила про запуск нових функцій для офісної програми Excel, орієнтованої на роботу з електронними таблицями. За словами розробників, це справжня еволюція Excel – вона дозволяє перетворити Excel з інструменту для роботи з даними в ще більш «розумний» сервіс, який «розуміє» інформацію.

В Excel стають доступні нові типи даних, які користувачі зможуть створити на основі власної інформації. Наприклад, в програму можна імпортувати структурований масив і класифікувати його тип як «клієнт». Для цього дані потрібно буде опублікувати в Power BI або використовувати надбудову Power Query.

До теперішнього моменту в одну клітинку можна було ввести тільки формулу або конкретне значення. Тепер в одній клітці міститься набагато більший обсяг інформації, з'єднананої з різними джерелами, які будуть змінюватися в реальному часі.

Для того щоб працювати з цими даними, не потрібно постійно повертатися до джерела. Наприклад, можна імпортувати дані про Київ (або іншого міста) і використовувати формулу, що містить інформацію про населення міста. Якщо воно зміниться, значення в осередку теж зміниться. Таким чином, користувач бачить не просто цифру, а знає, звідки вона з'явилася.

Крім того, Microsoft розширює співпрацю з сервісом для пошуку відповідей на питання Wolfram Alpha, щоб користувачі отримали доступ до передперегляду сотень нових типів зовнішніх даних. Крім того, нові інтелектуальні шаблони дозволять швидко почати роботу з цими типами даних. Завдяки цьому користувачі зможуть додати в свою аналітику корисну інформацію.

Читайте також: Сервіс Відеоконференцій Microsoft Teams Отримав Важливу Функцію Для Онлайн-Занять.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version