Реклама

Huawei показали логотип HarmonyOS 2.0

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Раніше ми повідомляли, що Huawei анонсувала HarmonyOS 2.0, нову версію власної операційної системи, яка буде працювати на різних пристроях. Сьогодні ж, ми отримали нову інформацію стосовно OC. Huawei показали логотип HarmonyOS 2.0, який буде використовуватися для всіх пристроїв, які використовують цю OC.

Huawei показали логотип HarmonyOS 2.0

Зображення, опубліковане на Weibo, має логотип “Powered by HarmonyOS”, який повинен з’являтися на пристроях (і послугах), що працюють на цій операційній системі. Це схоже на логотип “Powered by Android”, який ви бачите під час завантаження смартфона Android.

Логотип показує, що HarmonyOS буде працювати на різноманітних продуктах, включаючи годинники, автомобілі, навушники, ноутбуки, розумні колонки, смарт-телевізори та смартфони. Ці пристрої в свою чергу будуть керувати іншими продуктами розумного будинку Huawei. Ми очікуємо, що зображення має з’являтися під час завантаження пристрою, а також на роздрібних коробках.

Очікуємо, коли Huawei повністю відмовиться від Android і перейде (та об’єднає) всі свої пристрої в одну екосистему.

Джерело: Weibo

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Які є нові функції у Viber і як ними користуватись?

В Україні мало що не кожен користується месенджером Viber, тому ця стаття багатьом буде цікава. У зв'язку з такою...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -