Home Новини сучасних технологій Як у Facebook знайти раніше заблокованих людей

Як у Facebook знайти раніше заблокованих людей

0
Логотип Facebook

Сьогодні розкажу вам як можна побачити заблокованих вами користувачів Facebook. Можливо ви вирішите когось розблокувати. Далі будуть інструкції про те, як дістатись до списку заблокованих і як ним управляти.

Як знайти список у web-версії?

Нам потрібен сайт Facebook. Перейдіть на сторінку свого облікового запису. Зверху, у правому кутку побачите значок зі стрілочкою вниз. Клікнувши курсором туди, вам відкриється меню. Необхідно буде перейти до «Налаштування та конфіденційність». Далі оберіть «Налаштування». На панелі зліва натисніть на «Блокування». Перед вами відкриється розділ «Заблокувати користувачів». В ньому з права ви побачите список всіх вами заблокованих людей. А в розділі «Блокувати повідомлення» вам буде видно список користувачів, від яких ви заблокували меседжі.

Для розблокування когось зі списку, потрібно натиснути на «Розблокувати» біля імені користувача.

Цікаво: Як видалити старі пости в Instagram, Facebook і Twitter.

Список заблокованих на смартфоні

Для того, щоб його побачити з свого iPhone, iPad або Android, зайдіть у Facebook. На Android натисніть на три лінії у верхньому кутку з права. У іPhone та iPad, ці горизонтальні поділки знаходяться в правому кутку знизу.

В меню, що відкриється знайдіть розділ «Налаштування та конфіденційність». Далі необхідно натиснути на «Налаштування», потім «Аудиторія та видимість» та «Блокування». Перед вами відкриється список заблокованих користувачів Facebook.

Якщо вирішили людину розблокувати, натисніть позначку «Розблокувати» біля імені користувача.

Також нещодавно було названо основні причини, чому краще не користуватися Facebook Messenger.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version