Реклама

Як вберегти дитину від ігроманії?

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Зараз тяжко уявити своє життя без ґаджетів. Всі ми вже звикли, що вони невід’ємна частина життя. Але ми вже дорослі і можемо контролювати себе, а як щодо дітей? Батьки часто не знають, що робити і як правильно вчинити. Чи обмежувати діток до останнього в покупці техніки, чи навпаки купити усе і ні в чому не відмовляти? Сьогодні ми розповімо як уникнути ігроманії на реальному прикладі з життя.

Цікаво: Українцям розказали, як розпізнати залежність від комп’ютера.

Насправді, думка про те, що якщо дитині купити усі ґаджети, то вона тільки в них і буде сидіти, помилкова. Люди так влаштовані, що їх цікавить те, чого у них немає. Уявляєте, у всіх в класі є ноутбук, смартфон, приставка, а в когось одного немає. Дитині буде ніяково від цього. Тому, коли ж вона отримає бажану річ, то дійсно тільки там і буде проводити час. Якщо ж дитина має якісь ґаджети і знає, що може проводити з ними час коли завгодно, то бажання це робити знижується.

Така ж сама ситуація була у нашого героя. Він мешкав із бабусею, яка не мала змоги купувати усе, що хоче онук. В результаті, хлопчик отримував якісь бажані речі набагато пізніше, ніж всі інші. Так вийшло і з "Денді". Діти, які мали приставку, грали у неї не часто, вони хотіли гуляти на вулиці та бавитись із друзями. А от наш герой навпаки, більше просився в гості до товаришів, щоб хоча б трохи пограти. В результаті, через деякий час бабуся таки подарувала хлопчику довгоочікувану приставку. І що відбулося далі? Почала з'являтись ігроманія. Хлопчик настільки був радий подарунку, що не міг від нього відійти. В результаті грав в ігри постійно, не дивлячись на навчання і інші справи.

Тепер чоловік вважає, що діти, які мають усі блага сучасного світу в вигляді технологій, менш схильні до ігроманії, бо все є у вільному доступі і не викликає настільки великого бажання безперервно грати. Ті ж діти, які не мають ґаджетів, або ж їм просто не дають ними користуватись, рано чи пізно можуть зіткнутися із проблемою залежності від ігор. Це страшна річ, від якої тяжко здихатись. Тому будьте уважні. Не заважайте дітям насолоджуватись дитинством у всіх його проявах, але в той час встановлюйте якісь обмеження, щоб уникнути біди.

Також нещодавно українцям розповіли, як легко обмежити використання смартфона.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо 10 можливостей смартфонів iPhone, які варто спробувати

Порівнянь та оглядів смартфонів Android та iPhone, пошук переваг та недоліків один над одним є справді значна кількість. Прихильники...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -