Реклама

Як вберегти дитину від ігроманії?

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Зараз тяжко уявити своє життя без ґаджетів. Всі ми вже звикли, що вони невід’ємна частина життя. Але ми вже дорослі і можемо контролювати себе, а як щодо дітей? Батьки часто не знають, що робити і як правильно вчинити. Чи обмежувати діток до останнього в покупці техніки, чи навпаки купити усе і ні в чому не відмовляти? Сьогодні ми розповімо як уникнути ігроманії на реальному прикладі з життя.

Цікаво: Українцям розказали, як розпізнати залежність від комп’ютера.

Насправді, думка про те, що якщо дитині купити усі ґаджети, то вона тільки в них і буде сидіти, помилкова. Люди так влаштовані, що їх цікавить те, чого у них немає. Уявляєте, у всіх в класі є ноутбук, смартфон, приставка, а в когось одного немає. Дитині буде ніяково від цього. Тому, коли ж вона отримає бажану річ, то дійсно тільки там і буде проводити час. Якщо ж дитина має якісь ґаджети і знає, що може проводити з ними час коли завгодно, то бажання це робити знижується.

Така ж сама ситуація була у нашого героя. Він мешкав із бабусею, яка не мала змоги купувати усе, що хоче онук. В результаті, хлопчик отримував якісь бажані речі набагато пізніше, ніж всі інші. Так вийшло і з "Денді". Діти, які мали приставку, грали у неї не часто, вони хотіли гуляти на вулиці та бавитись із друзями. А от наш герой навпаки, більше просився в гості до товаришів, щоб хоча б трохи пограти. В результаті, через деякий час бабуся таки подарувала хлопчику довгоочікувану приставку. І що відбулося далі? Почала з'являтись ігроманія. Хлопчик настільки був радий подарунку, що не міг від нього відійти. В результаті грав в ігри постійно, не дивлячись на навчання і інші справи.

Тепер чоловік вважає, що діти, які мають усі блага сучасного світу в вигляді технологій, менш схильні до ігроманії, бо все є у вільному доступі і не викликає настільки великого бажання безперервно грати. Ті ж діти, які не мають ґаджетів, або ж їм просто не дають ними користуватись, рано чи пізно можуть зіткнутися із проблемою залежності від ігор. Це страшна річ, від якої тяжко здихатись. Тому будьте уважні. Не заважайте дітям насолоджуватись дитинством у всіх його проявах, але в той час встановлюйте якісь обмеження, щоб уникнути біди.

Також нещодавно українцям розповіли, як легко обмежити використання смартфона.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Українцям розповіли, як знімати гроші з банківської картки з забутим пін-кодом

Банківськими картками користується достатня кількість українців, тому цілком логічно, що з користувачами інколи трапляються неприємні ситуації, особливо тоді, коли...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -