- Реклама-
Home Новини сучасних технологій Як вимкнути смартфон без кнопки вимкнення: 2 способами

Як вимкнути смартфон без кнопки вимкнення: 2 способами

0
698
Як вимкнути смартфон без кнопки вимкнення: 2 способами

Вірте чи ні, але іноді фізичні кнопки на Android або iPhone можуть перестати працювати. У такі моменти важливо навчитися перезавантажувати свій мобільний телефон без кнопки вимкнення живлення.

Цікаво: iPhone впав у воду? Ось як позбутися рідини через динамік.

Як скинути телефон без кнопки живлення

Пристрої Android мають різні методи, щоб дізнатися, як перезавантажити телефон без кнопки вимкнення живлення. Давайте почнемо зі знання найпростішого методу нижче.

Панель сповіщень

Коли ми говоримо, що це найпростіший шлях, ми не жартуємо. Телефони Android мають панелі сповіщень, до яких можна отримати доступ, просто провівши пальцем зверху вниз.

Виконайте прості та швидкі кроки, які ми побачимо нижче, і дізнайтеся, як перезавантажити телефон без кнопки вимкнення живлення за допомогою панелі сповіщень.

  1. Проведіть пальцем по екрану зверху вниз.
  2. Потім зробіть це знову.
  3. Торкніться значка ввімкнення та вимкнення .
  4. Виберіть параметр Перезавантажити .

Після цього пристрій перезавантажиться. Пам’ятайте, що кожен з пристроїв Android може відрізнятися. Тому, залежно від вашого телефону, перевірте модель та кроки для перезавантаження.

Це перший із кількох існуючих методів, щоб дізнатися, як перезавантажити телефон без кнопки живлення. Давайте розглянемо іншу альтернативу нижче.

Цікаво: Як налаштувати функцію «Знайти моїх друзів» і відстежити iPhone.

Підключитися до мережі

Якщо ваш мобільний телефон уже вимкнено, ви можете ввімкнути його, не натискаючи жодних кнопок. Однак важливо відзначити, що цей метод не завжди працює.

При вимкненому пристрої підключіть його до зарядного пристрою, відразу після цього він запуститься сам. Якщо це не так, переконайтеся, що екран хоча б світився.

Якщо він показує будь-які параметри, виконайте дії, які ми вже бачили вище, через панель сповіщень і перезавантажте пристрій.

Цікаво: Вимкнення голосових команд iPhone та кнопки “Додому”.

Як перезавантажити iPhone без кнопки живлення

Існує два основних способи перезавантаження iPhone залежно від того, увімкнено він чи вимкнений.

Допоміжний дотик

Apple включає в iPhone багато функцій спеціальних можливостей. Одним з них є Assistive Touch, який створює віртуальну кнопку на екрані, яку можна налаштувати для виконання багатьох різних речей. 

Однією з опцій, які може запропонувати кнопка, є можливість перезавантаження без натискання жодної кнопки. Дізнайтеся нижче, як активувати цю функцію.

  1. Перейдіть до параметра Налаштування на вашому iPhone.
  2. Знайдіть опцію « Доступність » .
  3. Відразу після дотику активуйте Assistive Touch .

Після цього на екрані з’явиться плаваюча кнопка. Ви можете налаштувати кнопку так, як ви хочете.

Додайте функцію перезапуску, і відразу після цього ви завжди зможете перезапуститися за допомогою цієї віртуальної кнопки на екрані.

Завдяки цій функціональності використовувати фізичні кнопки зовсім непотрібно. Тож якщо ви будь-яким чином пошкодили його, можете бути впевнені.

Ця опція не єдина на пристрої, дивіться нижче іншу альтернативу, щоб дізнатися, як перезавантажити мобільний телефон без кнопки вимкнення.

Цікаво: Значення «і» в назві «iPhone».

Підключіть його до мережі

Вам не пощастило, і наведений вище варіант не спрацював. Айфони запускатимуться автоматично після підключення до електромережі, коли у них вистачить енергії.

Тож все, що вам потрібно зробити, це підключити його або поставити на бездротовий зарядний пристрій і дочекатися, поки ваш iPhone увімкнеться. За допомогою цих кількох кроків просто.

На щастя, у вас є кілька варіантів, якщо кнопка живлення не працює на вашому пристрої Android або iPhone.

Іноді ви нічого не можете зробити, але в деяких випадках вам не пощастило. У будь-якому випадку, вам доведеться це виправити.

Тож, залежно від вашого фінансового становища, беріть мобільний телефон у швидкий ремонт. Таким чином, вам не потрібно буде шукати альтернативні методи, подібні до тих, які ми бачили у наведених вище кроках.

Тепер скажіть нам, за допомогою цих кроків ви дізнаєтеся, як перезавантажити свій мобільний телефон без кнопки вимкнення, чи є сумніви? Чи були у вас труднощі з процесом? Розкажіть нам у коментарях нижче.

Цікаво: Найпопулярніші смартфони за 2021 рік.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS