Home Новини сучасних технологій Яку кількість браузерів слід мати на комп’ютері?

Яку кількість браузерів слід мати на комп’ютері?

0
Яку кількість браузерів слід мати на комп'ютері?

Сьогодення важко уявити собі без комп’ютера та інтернету. Всю потрібну інформацію можна знайти в декілька кліків на Вашому ПК. Та чи замислювались Ви яким саме браузером користуєтесь та чому саме ним. Пропоную поговорити саме про це.

Цікаво: Криптобраузер: відкрийте для себе криптобраузер Opera

Зазвичай люди звикають до одного браузера, яким вони постійно користуються. Розглянемо технічну сторону, тобто саму будову браузера, якщо бути ще точнішим то сам двигун. Це програма, яка перетворює вміст сторінки у вигляді даних у зображення, що саме ми бачимо на екрані.
Opera, Google Chrome, Яндекс побудовані на двигуні Blink, а Mozilla Firefox на Quantum. Зрозуміло, що кожен браузер відрізняється візуально та має свої особливості, плюси та мінуси. Як на мене то найпрактичніший у використанні, де немає нічого лишнього це Google Chrome. У ньому немає розширень, які можуть гальмувати систему комп’ютера, тому браузер працює найшвидше.

І все ж повернемось до головного питання, скільки потрібно мати браузерів на комп'ютері. Особисто я раджу, щоб не виникало ніяких проблем у роботі, при відкриванні чи пошуку сайтів мати хоча б 2 браузера. Тобто, якщо не відкривається потрібна інформація з певного сайту тоді спробувати повторити процедуру, але при цьому скористатись іншим браузером.

Цікаво: DuckDuckGo – що це за браузер та чому його так хвалять?

Якщо Ви працюєте на кількох електронних поштах одночасно, то теж стануть в нагоді відразу декілька браузерів. Також слід звернути увагу на те, що велика їх кількість буде впливати на швидкість роботи комп'ютера, а якщо він має слабкі характеристики то можливі зависання.

Якими саме браузерами користуватись, користувач обирає сам та я раджу мати один основний, інший допоміжний браузер.

Цікаво: Відключаємо збереження історії у браузері Google Chrome

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version