Реклама

Instagram випускає 60-секундні історії для всіх користувачів 

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Instagram випускає свої 60-секундні історії для всіх користувачів . Ця функція перебувала на етапі тестування з кінця минулого року та має на меті покращити досвід користувачів, які споживають багато вмісту за допомогою інструменту коротких відео.

«Ми постійно працюємо над тим, щоб покращити досвід використання Stories», — сказав він Meta (власник Instagram) для Tech Crunch. «Тепер ви зможете дивитися та створювати історії безперервно протягом до 60 секунд замість автоматичного скорочення на 15-секундні кліпи»

Цікаво: Instagram заявили, що незабаром користувачі зможуть робити репости записів.

Цікаво: Названо 6 причин, чому варто покинути Twitter і користуватися Instagram.

Зміна може порадувати користувачів, які не любили дивитися відео з кількома нарізками, як це було з 15-секундними Stories. Крім того, буде набагато простіше пропускати нецікавий контент.  

Однак у цьому новому оновленні також є деякі проблеми. Наприклад, будь-кому, кому потрібно ще раз переглянути кліп, потрібно буде переглянути всі 60 секунд, щоб потім знайти потрібну частину, що було набагато простіше з 15 секундами.  

Хоча Instagram явно змагається за швидкі відео з TikTok , це не перший раз, коли соціальна мережа збільшує ліміт часу для своїх продуктів. Нещодавно платформа також дозволила Reels тривати до 90 секунд, збільшивши на 30 секунд порівняно з початковим лімітом. 

Цікаво: Названо програми, які допоможуть з репостами в Instagram.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Смартфон Vsmart Aris Pro отримав підекранну камеру

Раніше, єдиним смартфоном з підекранною фронтальною камерою був ZTE Axon 20 5G. Сьогодні ж, надійшла інформація, що смартфон Vsmart...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -