Реклама

Instagram заявили, що незабаром користувачі зможуть робити репости записів

Останні Новини

Зовсім скоро в Instagram з’явиться абсолютно нова функція для цієї соціальної мережі,а саме це репост чужих записів. Це помітив Мет Наввара,який саме займається аналітикою соціальних мереж,опублікувавши скріншот в Twitter. Instagram підтвердив ,що на даному етапі вони займаються тестуванням нововведення.

Цікаво: Facebook, Instagram і WhatsApp: Meta планує запустити платні функції

На даному етапі в Instagram найпопулярнішим способом ділитись розповіддю чи репостити іншу інформацію це викладання сторіс яке актуальне лише перші 24 години,після чого зникає. Ця функція буде давати змогу користувачам робити репости вже опублікованих записів до себе на сторінку ,а не у сторіс. Схожі функції вже є у не менше популярних соціальних мережах Twitter та Tik Tok.

Публікація скріншотів дає зрозуміти,що функція репоста дасть змогу поділитись певними постами, які зможуть сподобатись вашим друзям та однодумцям. Функція "репост" буде знаходитись в меню"поділитись"постом чи відео. Також можна буде добавляти якісь свої думки чи тези перед тим ,як поділитись даним постом.

За останній період Instagram зробив суттєвий крок у своєму розвитку,компанія намагалась замінити основну ідею соціальної мережі,де користувачі мали б просто ділитись фото та відео, на магазин. Але зараз компанія конкурує з дуже популярною соціальною мережею Tik Tok.

Цікаво: Розповідаємо, як видалити всі фотографії з Instagram

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Facebook, Google та Twitter готуються до масової дезінформації

Facebook, Google та Twitter готуються до масової дезінформації, яка буде пов'язана з майбутніми вакцинами від коронавірусу. Компанії об'єднують зусилля з державними...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -