Home Новини сучасних технологій Інструкція, як побачити чати, які приховані у Viber

Інструкція, як побачити чати, які приховані у Viber

0
Інструкція, як побачити чати, які приховані у Viber

Viber використовує величезна кількість людей. Кожного дня там відбувається величезна кількість листувань, дзвінків, обмінів файлами. Часто користувачі діляться в чатах своєю особистою інформацією, про яку не можна знати іншим. Саме в таких випадках виникає побоювання, що хтось зможе зайти у ваш профіль і прочитати те, що не можна. На щастя, у програми є чудова функція, яка дозволяє приховувати потрібні листування, а потім їх знаходити та бачити. Саме з інструкцією по приховуванні чатів ми і хочемо познайомити кожного.

Розпочнемо із того як потрібно приховувати та потім показувати всі чати у Viber. Для початку треба запустити програму Viber та відкрити список із листуваннями. Якщо у вас телефон на iOS, то потрібно перейти на сам чат, провести по екрану з права на ліво і перед вами буде список налаштувань та можливостей. Знайдіть "Сховати" і все, час приховано. Користувачам смартфонами на Android не потрібно відкривати саме листування, варто просто натиснути на нього пальцем, утримати до появи списку дій і натиснути "Сховати чат". Наступним кроком для усіх телефонів буде введення пін коду із 4 цифр або відбитка пальця. Все, ваш чат заховано і захищено паролем.

Цікаво: Декілька правил, як синхронізувати повідомлення у Viber на телефоні і комп’ютері

Як повернути чат у список? Ви відкриваєте прихований чат, у верхньому правому кутку натисніть на значок налаштувань. Серед списку усіх можливостей знайдіть напис "Показати цей чат", натисніть туди і введіть свій вигаданий пароль або відскануйте відбиток пальця. Все, після цього чат повернеться у список усіх листувань і його будуть бачити усі хто має доступ до месенджера.

Якщо ви не хочете показувати час в списку усіх листувань, але самі маєте бажання його відкрити, то потрібно виконати декілька простих дій. Спочатку зайдіть в програму, в пошуку напишіть ім'я контакту із яким приховали чат і відкрийте його. Все, перед вами буде листування, яке ви перед цим приховали від усіх.

Із приховуванням та відновленням чатів розібрались. Давайте тепер поговоримо про безпеку та захист даних із месенджера від втрати. Для цього можна виконати одну дуже важливу дію - резервне копіювання. Про нього точно чуло багато користувачів, але не всі вважають, що це настільки обов'язкова річ. Viber може втратити всі ваші чати із-за вірусу, проникнення хакерів, через пошкодження самого смартфона і т.д. Тобто, інформація, яка є у месенджері абсолютно не захищена і сама по собі не зберігається. Уявіть як зручно, ви купили новий телефон або ж встановили програму на ПК і одним кліком можна відновити усі листування без втрати жодних даних. Це дуже зручна функція. Але як ж правильно все зробити?

Насправді, є безліч способів створювати резервні копії, але не всі з них надійні та гарантують хороший результат. Ми вирішили порадити спеціальну програму, яка створена для резервних копій різних месенджерів. Додаток легкий в використанні та надійний. Він перевірений роками та має досить хороші відгуки від реальних користувачів. Називається цей інструмент - MobileTrans. Є декілька плюсів, які виділяють MobileTrans серед інших схожих додатків. По-перше, інтерфейс у ньому дуже зручний та зрозумілий навіть для тих, хто раніше не мав діла із схожими програмами. По-друге, MobileTrans підходить для пристроїв на будь-якій операційній системі. Не має значення Android це чи iOS. Якщо ви хочете перенести чати із одного пристрою на другий чи відновити їх, то все це доступно в функціях, при тому не займає багато часу. Просто потрібно буде натиснути декілька кнопок.

Варто знати: Українцям розповіли, як правильно повністю видаляти повідомлення у Viber

Тепер давайте вияснимо як ж зробити у програмі MobileTrans резервне копіювання саме для Viber. Для початку потрібно завантажити на свій ПК MobileTrans. Далі відкрийте WhatsApp Transfer, натисніть Other Apps Transfer і Viber Transfer, а в кінці кнопку Backup. Після виконання цих дій потрібно увімкнути до комп'ютера телефон і дочекатись поки ПК його виявить. Лише після цього натискаємо кнопку "Пуск". Важливо не вимикати смартфон до повного завершення процесу. Коли програма виконає свою задачу, то обов'язково сповістить вас про це і в той момент документ із резервною копією буде у вас на комп'ютері.

Якщо вам потрібно відновити всі чати на смартфоні чи іншому пристрої, то потрібно його підключити до комп'ютера, далі під написом Viber натиснути "Відновити" і дочекатись поки все буде завершено. Тут також важливо, щоб пристрій на який відновлюються резервні копії був підключений до ПК. Ви можете відновити або саму нову резервну копію, або будь-яку попередню, яку ви колись зробили.

Як бачите, програма дуже легка. Все робиться практично за один клік і не потребує особливих знань та вмінь. Ніколи не нехтуйте резервним копіюванням, тим більше що це не займає багато часу. Краще зайвий раз зберегти інформацію, щоб потім не жалкувати, що щось було втрачено. Перевагою MobileTrans є ще й те, що вона підходить не лише для Viber, але й для інших месенджерів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version