Реклама

Календар Google: як створити, редагувати та видалити подію

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Календар Google – це служба порядку денного та календаря Google , якою ви можете безкоштовно організовувати свій розпорядок дня. Звідти можна створювати події, запрошувати друзів на зустрічі та навіть програмувати нагадування, наприклад, про терміни оплати рахунків.

Щоб допомогти нашим читачам познайомитися з платформою та використовувати її, ми підготували посібник про те, як створювати, редагувати та видаляти події в Календарі Google .  

Як створити події в Google Календар?

1, Доступ до Календаря Google

Першим кроком для створення події в Календарі Google є доступ до платформи через комп’ютер або програму на смартфоні.

2. Створіть подію

На головній сторінці Календаря Google натисніть «Створити», а потім виберіть «Подія». Визначте інформацію про подію, що створюється, наприклад назву, дату, адресу або посилання для доступу (для онлайн-зустрічей), гостей та іншу важливу інформацію.

Після завершення натисніть «Зберегти», щоб вашу подію було створено, а інформацію вставлено у ваш порядок денний.

На смартфоні процес дуже схожий, лише змінюється розташування значка «Створити». Він розташований у нижньому правому куті сторінки, позначений символом «+» .

Цікаво: Відомо, як видалити з Google Play способи оплати та банківські картки.

Як редагувати події в Google Календар?

1. Доступ до створеної події

Якщо вам потрібно відредагувати подію в Календарі Google, наприклад, у разі зміни дати, вам потрібно перейти до дати події в календарі та натиснути її, щоб редагувати.

Потім користувач повинен вибрати піктограму олівця на панелі параметрів і дочекатися появи екрана редагування на дисплеї. Для смартфонів процедура така ж.

2. Відредагуйте подію

Коли з’явиться екран редагування, ви можете змінити будь-яку інформацію про подію. Наприкінці вам потрібно ще раз вибрати «Зберегти», щоб переконатися, що ваші зміни застосовано.

Цікаво: Чому вважається, що Android-смартфони підходять тільки малозабезпеченим.

Як видалити події в Google Календар?

1. Перейдіть до події в Календарі Google

Як і в процесі редагування, ви повинні отримати доступ до події, створеної в календарі, щоб видалити її. Отже, перейдіть до дати, на яку було заплановано, і натисніть на неї.

2. Видалити подію

Після вибору події з’явиться кілька варіантів. Виберіть піктограму «смітник», а потім підтвердьте видалення, щоб його було видалено. 

Готово! Ви та ваші гості отримаєте електронний лист із повідомленням про процедуру.

Цікаво: Перераховано класні віджети для Android в 2022 році.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо топ-3 ігри з доповненою реальністю для Android-смартфонів

Рекомендації щодо вибору ігрових смартфонів ми уже надавали, а як щодо Android-ігор для них. Зараз ми назвемо топ-3 ігор...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -