Home Новини сучасних технологій Компанія Microsoft розробляє нового конкурента Sony Playstation 5

Компанія Microsoft розробляє нового конкурента Sony Playstation 5

0

Сьогодні надійшла інформація, що компанія Microsoft розробляє нового конкурента Sony Playstation 5. В кінці минулого року, а саме 29 грудня 2020 року, Microsoft зареєструвала в Бюро патентів і товарних знаків США торгову марку Xbox Series XS. Вже цього року, 4 січня 2021 року, заявка також була внесена до Світового відомство інтелектуальної власності. Торгова марка належить до класу 9/29/41, який включає, зокрема, ігрові консолі. Опис в точності збігається з описом торгових марок Xbox Series X і Xbox Series S, які Microsoft зареєструвала в минулому році.

Компанія Microsoft розробляє нового конкурента Sony Playstation 5

За однією з версій, компанія Microsoft готує до випуску третю ігрову консоль нового покоління, однак в чому буде її унікальність. Можливо, Microsoft планує випустити проміжний варіант між Xbox Series X і Xbox Series S. Адже різниця в ціні між двома консолями становить 200 доларів.

Цілком можливо, що виробник представить таку ж потужну консоль, як Xbox Series X, яка при цьому буде позбавлена ​​оптичного приводу. Тобто вона стане повноцінною альтернативою цифрової версії PlayStation 5. Варто додати, що торгову марку для Xbox Series X зареєстрували ще в грудні 2019 року, майже за рік до появи консолі в магазинах. Попит на нові ігрові консолі Xbox Series X і PlayStation 5 як і раніше перевищує пропозицію. Складські запаси поступово поповнюються, але багато користувачів, які оформили замовлення, продовжують чекати свої консолі.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version