Home Новини сучасних технологій Компанія Sony повідомила про свій новий рекорд

Компанія Sony повідомила про свій новий рекорд

0
Компанія Sony повідомила про свій новий рекорд

Компанія Sony повідомила про свій новий рекорд, а саме 20-річний максимум після того, як її операційний прибуток за останній квартал виріс на 34% в річному численні.

Головними причинами називають відмінні продажу ігрових консолей і датчиків зображення для iPhone. Японський технологічний гігант очікує, що операційний прибуток складе близько 8,9 мільярдів доларів за підсумками всього фінансового року, який закінчиться 31 березня 2021 року.

Після публікації цієї інформації акції компанії підскочили на 10,4%, продемонструвавши найвищий приріст із травня 2019 року. Важливим аспектом стрімкого прогнозу прибутку є недавно випущена ігрова консоль Sony PlayStation 5. Незважаючи на проблеми з поставками, компанія планує реалізувати 7,6 мільйона консолей до кінця березня 2021 року.

Компанія також очікує, що до кінця наступного фінансового року ця цифра досягне 14,8 мільйона одиниць або більше. Sony зіткнулася з високим попитом, ситуація ускладнюється проблемами на виробництві через дефіцит комплектуючих. Фінансовий директор компанії додав, що Sony «робить все можливе, щоб відвантажити якомога більше одиниць в найкоротші терміни».

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version