Home Новини сучасних технологій Компанія Lifecell оновила та продовжує розвивати свій новий цифровий сервіс

Компанія Lifecell оновила та продовжує розвивати свій новий цифровий сервіс

0

Компанія lifecell оновила та продовжує розвивати свій новий цифровий сервіс «Мобільний додаток TВ+». Даний сервіс спрямований на надання можливості перегляду телевізійних каналів, фільмів та серіалів в онлайн-кінотеатрі за допомогою планшета чи смартфона.

Щодо нових функцій, які отримав «Мобільний додаток TВ+» із останнім оновленням, то користувачі отримують можливість додавання фільмів у «Вибране»; встановлення нагадувань про початок телепередач; історію перегляду та батьківський контроль із захистом через PIN-код; а також можливість перегляду фільмів оригінальною мовою.

До основних переваг оновленого «Мобільного додатка ТВ+» компанія lifecell відносить можливість перегляду фільмів одночасно на трьох пристроях та можливість продовжувати перегляд фільмів з місця паузи на іншому додатку, а ще велику кількість преміальних фільмів, серіалів та мультфільмів від Marvel, Universal, FOX, ABC, Paramount, Disney тощо.

Якщо ви вперше підключатиметесь до «Мобільного додатка ТВ+», то отримаєте 3-тижневий доступ до 140+ каналів і більшості фільмів лише за 1 грн. Загалом, користувачі даного додатка мають можливість вибрати декілька пакетів залежно від їхніх вподобань - S, M або L.

Джерело Lifecell

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version