Home Новини сучасних технологій Компанія Xiaomi скоро презентує нову модель бюджетного смартфона – Redmi 10 A

Компанія Xiaomi скоро презентує нову модель бюджетного смартфона – Redmi 10 A

0

Трохи раніше компанія Xiaomi вже презентувала новенький смартфон Redmi 9A, який завоював серця багатьох користувачів, як через бюджетну ціну, так і через внутрішнє наповнення, яке йому надали розробники. Давайте ж спочатку згадаємо характеристики Redmi 9A.

Почнемо із розмірів даної моделі смартфона. Redmi 9A має 6.53-дюймовий дисплей з високою частотою оновлення кадрів. Оперативна пам‘ять 2 Гб, внутрішня - 32 Гб.

На Redmi 9A функціонує сильна батарея, яка має ємність 5000 мАг. Повного заряду від такого акумулятора точно вистачить на цілий день.
Що стосується камер та їх розширень, то Redmi 9A має 13 Мп основної камери та 5 Мп передньої камери.

Компанія Xiaomi скоро презентує нову модель бюджетного смартфона - Redmi 10 A
Зображення: Смартфон Xiaomi Redmi 9A.

Варто згадати, що оновлену версію Redmi 10A, компанія мала випустити разом із Redmi 9A, але, як вже стало зрозуміло, до презентації вони повернулися лише зараз.

Також, попри те, що Redmi 10A ще навіть не вийшов, вже надійшла інформація, що на даній моделі камера буде мати розширення на 50 Мп основної камери, 8 Мп ширококутної камери та 2 Мп макрокамери.
Все. Більше ніяких даних наразі невідомо. Залишається тільки чекати, коли Redmi 10A з‘явиться у продажі.

До речі, разом із оновленою версію, про яку йшла мова вище, має вийти Xiaomi Redmi 10C. На даний момент відомо лише, що камера буде однаковою, що й у Redmi 10A.

Також нещодавно було названо бюджетна новинка від Xiaomi, яка не має конкурентів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version