Реклама

Компанія Apple припинить підтримку смартфонів iPhone 6s і iPhone SE

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Apple випустить наступну версію своєї мобільної операційної системи тільки в 2021 році, але в мережі вже з’явився список iPhone, які зможуть отримати iOS 15. І як видно в спику нижче, компанія Apple припинить підтримку смартфонів iPhone 6s і iPhone SE ( iPhone 6s Plus також підпадає).

Інформацією поділився ізраїльський ресурс TheVerifier, який вже кілька років радує нас точними відомостями про підтримуваних пристроях для чергового оновлення iOS. Наприклад, він передбачив, що iPhone 5s і iPhone 6 не зможуть оновитися після iOS 12, а iOS 14 «прилетить» на всі пристрої, що отримали iOS 13.

За даними джерела, iOS 15 зможуть встановити власники наступних смартфонів Apple:

Якщо вірити витоку, Apple збирається припинити підтримку моделей iPhone 6s і iPhone 6s Plus, котрі дебютували в вересні 2015 року, а також оригінального iPhone SE, що вийшов в березні 2016 року. Всі три пристрої виявилися дуже популярні і здобули велику любов користувачів.

Читайте також: Смартфони iPhone 12 mini і iPhone 12 Pro Max перевірили на міцність.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо 3 причини, через які смартфон може розряджатися швидко

Зазвичай, після покупки нового смартфона, ми не турбуємося про його автономність роботи, оскільки практично всі сучасні смартфони оснащені такими...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -