Реклама

Компанія Fitbit представила новий годинник Sense

Останні Новини

Компанія Fitbit офіційно представила новий годинник Sense. Якщо детальніше, то це смарт-годинник і основне його завдання — позбавити вас від стресу.

Fitbit Sense отримав новий датчик електродермальної активності (EDA). Даний датчик вимірює рівень вашого стресу, спираючись на рівень поту на шкірі. Для цього, вам необхідно поставити долоню на екран смарт-годинника. Окрім цього, є тут і інші датчики, такі як датчик відстеження частоти серцевих скорочень, температури шкіри, ЕКГ, датчик частоти дихання та насичення крові киснем, тощо.

Компанія Fitbit представила новий годинник Sense

Отримав Fitbit Sense і стандартні функції смарт-годинників, такі як GPS, підтримку голосових помічників, мікрофон та динамік. AMOLED-дисплей іде з покриттям Gorilla Glass 3 та Always On Mode. Час роботи очікується близько 6 днів, а ціна встановлена в розмірі 330 дол.

Джерело: fitbit

Рекомендуємо: Компанія Huami Тизерить Нові Продукти Amazfit.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компания Google не будет следить за владельцами iPhone

Стаття доступна українською...Сегодня поступила информация, что компания Google не будет следить за владельцами iPhone. Ранее мы сообщали, что компания...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -