Home Новини сучасних технологій Компанія Foxconn отримає надзвичайний прибуток завдяки iPhone 12

Компанія Foxconn отримає надзвичайний прибуток завдяки iPhone 12

0

Компанія Foxconn отримає надзвичайни прибуток завдяки iPhone 12.
Foxconn буде робити всі моделі iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max, а також 70% інших моделей нових смартфонів iPhone 12.

Аналітики заявляють, що запуск серії Apple iPhone 12 дозволить головному партнеру компанії, Foxconn, добитися відмінних фінансових показників в останньому кварталі 2020 року. Foxconn додала, що вона продовжить свої інвестиції в США.

Протягом третього кварталу 2020 року Foxconn отримала прибуток в розмірі 1,08 мільярда доларів США, приблизно стільки ж, скільки компанія отримала за той же квартал в 2019 році. Пандемія коронавіруса стала основною причиною такого показника, однак багато компаній погіршили свої показники, так що результат Foxconn можна вважати непоганим.

Лю Янг-Вей (Liu Young-way), голова Foxconn, заявив, що компанія спостерігає «сильніший, ніж очікувалося» попит на смартфони і сервери в 2020 році. За словами Лю і аналітиків, ця тенденція збережеться. Очікується, що виручка від споживчої електроніки збільшиться на цілих 10% в четвертому кварталі, а також продовжить рости на початку 2021 року.

Foxconn буде робити все моделі iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max, а також 70% інших моделей нових смартфонів iPhone 12.

Читайте також: Foxconn запланували виробництво iPhone в США.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version