Реклама

Компанія LG представить самостерилізуючі навушники

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

На фоні світової пандемії, різні компанії стараються презентувати товари для дезинфекції. Сьогодні ж, з’явилася інформація, що компанія LG представить самостерилізуючі навушники. Ці справжні бездротові навушники отримали назву TONE free HBS-FN6 TWS. Вони постачаються з корпусом для зарядки UVnano, який не тільки заряджає, але й стерилізує навушники.

Компанія LG представить самостерилізуючі навушники

Навушники TONE Free цілком звичайні, а дизайном трохи схожі на Apple AirPods Pro. Самі навушники отримають активне шумопоглинання, захист від води та вологи IPX4, а ще можливість використання Google Assistant та Siri. Автономність навушників стандартна і складає 6 год. Від кейсу додатково можна отримати 18 год роботи.

Як повідомляють в LG, кейс зарядки може стерилізувати навушники та усувати 99,9% кишкової палички, що забезпечить захист ваших вушних раковин. Як раніше повідомлялося, через навушники потрапляє велика кількість бактерій, які можуть призвести до вушних інфекцій. Стерилізація відбувається за допомогою ультрафіолету.

Компанія LG представить самостерилізуючі навушники

На даний момент, вартість навушників невідома. Відомо тільки те, що вони спочатку будуть продаватися на території США, а потім в Європі. Дата релізу в Україні ще невідома.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы 8 вещей, которые больше всего раздражают пользователей соцсетей

Стаття доступна українською...Сетями пользуемся мы, соответственно и размещаем там определенную информацию. Сегодня мы поговорим о том, что не нужно...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -