Реклама

LG припиняє переговори з Apple про продаж iPhone у своїх роздрібних магазинах

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні надійшла інформація, що LG припиняє переговори з Apple про продаж iPhone у своїх роздрібних магазинах. Ще в червні південнокорейська компанія вела переговори з Apple щодо роздрібного партнерства. Однак зараз, здається, вони тимчасово закінчили ці переговори після певної локальної реакції.

SME Daily повідомляє, що LG закінчила переговори після того, як суперечки порушились серед малих та середніх роздрібних торговців, а також серед споживачів. Очевидно, існує «зростаюче занепокоєння», що Best Shop LG припинить навчання співробітників щодо продажів Apple.

Уряд Південної Кореї також наголосив на конкуренції, припускаючи, що вони стурбовані великими роздрібними партнерствами, які загрожують існуванню менших торгових точок внаслідок пандемії COVID-19.

Крім того, зазначається, що Samsung стурбована потенційною співпрацею між LG і Apple, яка може загрожувати її лідерству на внутрішньому ринку.

Не зрозуміло, коли — або якщо — переговори між LG та Apple відновляться.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Чи потрібно вимикати смартфон на ніч і як збільшити термін служби акумулятора

Напевно ці два запитання найпопулярніші серед всіх власників смартфонів. Деякі впевнені, що смартфон необхідно вимикати на ніч і таким...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -