Home Новини сучасних технологій Компанія Samsung оголосила дату релізу смартфона Galaxy S21

Компанія Samsung оголосила дату релізу смартфона Galaxy S21

0
Компанія Samsung оголосила дату релізу смартфона Galaxy S21

Компанія Samsung оголосила дату релізу смартфона Galaxy S21. Реліз відбудеться в четвер, 14 січня 2021 року, в останній день цьогорічного (віртуального) CES. Очікуваний пристрій буде представлений у трьох варіантах – Samsung Galaxy S21, Samsung S21 Plus та Samsung S21 Ultra.

Підтвердження надійшло від найбільшого магазину мобільних пристроїв Samsung в Індії. Магазин Оперного театру в Бенгалуру заявив, що розпочне продажі пристроїв з 29 січня, оскільки запаси надійдуть до Індії лише через тиждень після запуску. Він також повідомляє, що розпочав попереднє замовлення на депозит у розмірі 2000 рупій (27 доларів США), в обмін на який він буде постійно інформувати клієнтів про доступність через WhatsApp . Тим, хто залишає заставу, не доведеться вирішувати, який варіант вони хочуть, до офіційного оголошення. Зрештою, технічно ці пристрої “ще не існують”.

У магазині також підтвердили, що індійські пристрої працюватимуть від ще не анонсованого чіпсета Exynos 2100, а не від Qualcomm Snapdragon 888, який, як вважають, знаходиться на капоті на деяких інших ринках. Вони також підтвердили кольори, побачені у тизерних відео - сірий, рожевий, фіолетовий та білий для S21, рожевий, фіолетовий, срібний та чорний для S21 Plus та сріблястий або чорний для S21 Ultra.

Одне, що не було підтверджено чи спростовано, - це чутки, що Samsung не буде поставляти зарядний пристрій із флагманами цього року, принаймні в деяких країнах . Це сюрприз, який ще попереду.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version